miki Posted May 29, 2012 Share Posted May 29, 2012 Търся човек за изработка.Нищо претенциозно,повече информативен с няколко снимки ,но и шареничък. Приемам оферти може и примерни сайтове да ми покажете и да ме насочите. Цената е решаваща.За контакти в темата или лс или 0885768705 Димитър в Кичука живея. пример http://divinabg.com/index.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiril.07 Posted June 14, 2012 Share Posted June 14, 2012 Навит съм пиши ми на ЛС Link to comment Share on other sites More sharing options...
da_silva18 Posted June 14, 2012 Share Posted June 14, 2012 ОФертата от Мен 35-40 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
OfStatic Posted February 17, 2013 Share Posted February 17, 2013 Навит 35 лева. Пиши едно ЛС за повече подробности Link to comment Share on other sites More sharing options...
oruflek Posted February 20, 2013 Share Posted February 20, 2013 човече, просто съвет като човек който работи в сферата.. сайт като примера който си пуснал на линк и да ти го тикат в ръцете трябва да го откажеш камо ли да плащаш за подобно нещо .. имай уважение към потребителя.. Използвай един Wordpress и бързо и лесно можеш да си направиш един такъв малък сайт в рамките на няколко часа дори сам .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 20, 2013 Share Posted February 20, 2013 Какви са тия оферти от 35-40лв бе момчета? Вие труда си цените ли го? Кой изобщо ще ви вземе на сериозно с подобни оферти? Аз толкова взимам за 2 часа труд, вие цял сайт ще правите за тия пари...Сигурно ще прилича на този, който е даден за пример. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arksi Posted February 20, 2013 Share Posted February 20, 2013 а може и на alle.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.