Jump to content
BulForum.com

Българката Румяна Маринова стана "Мисис Свят"

Teddy-King

Recommended Posts

ако я видя на улицата 100% няма да я нодмина без да я забележа , а аз сум много разсеян ... тва 4е е станала мисис свят - ми мноо хубаво ама що не го казаха някъде ся за прув пут 4увам

noxious, мислиш ли, че аз съм човека, осведомил света за тази новина? :lol:

Съобщено е по националните телевизии, както и по много други медии :P

Това, че за първи път чуваш- вината е до някъде в теб. Донякъде не е. Знаеш, че България не цени особено своите успехи и както виждаш дори и в този форум ще се намерят хора, които от някакъв балкански синдром на незадоволеност да кажат че е грозна. Верно- демокрация, имат право.

Ние сме световни шампиони в много спортове, на върха сме в много начинания. Но българина го вълнува само футбол и политика.... след, разбира се, размера на... мъжкия полов орган. Почти всеки форум се превръща в мерене на кой му е по-голям....

Поради тази причина много от големите новини просто остават незабелязани и недооценеи!

от някакъв балкански синдром на незадоволеност да кажат че е грозна

О, Боже! :) Не знаех, че страдам от такова нещо! Приеми личните ми извинения, че не харесах момичето! Ще се постарая да си променя вкуса, да се излекувам от този синдром на незадоволеност и да започна да харесвам всяка една българка! ;)

Peace 2 u 2, my friend!

Тук не става въпрос просто за всяка една българка. И никой не те кара да я харесваш!

Усетете разликата между демите "не ми харесва" и "грозна е"

Защото не можеш да кажеш на мисис Свят, че е грозна! Не е нужно тя да е твой тип. Тогава нямаше и любов да има. Но това са различни критерии. Красотата просто е друг...

Мислите ли, че Васко Къркеланов смята, че всяко момиче което снима е негов тип и трябва да бъде негов, за да я снима? Или той ги снима просто защото знае, че са красиви, не защото са негов тип.

Айде сега, вече ептен се отплеснахме :)

Снима я, защото това му е работата най-вероятно.

А красотата е критерий, който за всеки е различен. Прав си , че има разлика между "грозна е" и "не ми харесва", въпреки, че първото е предпоставка за второто. Аз не съм казал, че е грозна, просто коментирах ехидната ти забележка за "балканския синдром"! :)

Айде, стига сме я обсъждали, дай да се видим и да ударим по една бира!

Много си е хубава.А на тези на които не им харесва има конкурси на момичета до 14 години.. Все пак всеки има право на вкус.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...