EuRoNimouS Posted July 26, 2004 Share Posted July 26, 2004 Браво на момичето -значи не всички конкурси са купени щом е спечелила българка. <{POST_SNAPBACK}> Da ti kaja-kato q gledam mai vsi4ki sa kupeni No vse pak tova si e moe mnenie i nadali vsi4ki 6te sa suglasni s men. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 26, 2004 Share Posted July 26, 2004 mda moi4enceto ne e lo6o kato ideq.. no kato izpalnenie ima o6te liutenica da se maji Link to comment Share on other sites More sharing options...
EuRoNimouS Posted July 26, 2004 Share Posted July 26, 2004 Abe da se razvivat,kato im e na surce.Da minava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandro Posted July 27, 2004 Share Posted July 27, 2004 hubavi momi4eta e rajdala,rajda i pak 6te rajda na6ata maika rodina. balgarskite jeni rulez Link to comment Share on other sites More sharing options...
ra4eto Posted July 27, 2004 Share Posted July 27, 2004 според мен е грозна : <{POST_SNAPBACK}> tova izob6to ne e vqrno ako be6e grozna nqma6e da stane misis svqt Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted July 28, 2004 Share Posted July 28, 2004 ако я видя на улицата 100% няма да я нодмина без да я забележа , а аз сум много разсеян ... тва 4е е станала мисис свят - ми мноо хубаво ама що не го казаха някъде ся за прув пут 4увам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted July 28, 2004 Author Share Posted July 28, 2004 noxious, мислиш ли, че аз съм човека, осведомил света за тази новина? Съобщено е по националните телевизии, както и по много други медии Това, че за първи път чуваш- вината е до някъде в теб. Донякъде не е. Знаеш, че България не цени особено своите успехи и както виждаш дори и в този форум ще се намерят хора, които от някакъв балкански синдром на незадоволеност да кажат че е грозна. Верно- демокрация, имат право. Ние сме световни шампиони в много спортове, на върха сме в много начинания. Но българина го вълнува само футбол и политика.... след, разбира се, размера на... мъжкия полов орган. Почти всеки форум се превръща в мерене на кой му е по-голям.... Поради тази причина много от големите новини просто остават незабелязани и недооценеи! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 28, 2004 Share Posted July 28, 2004 от някакъв балкански синдром на незадоволеност да кажат че е грозна <{POST_SNAPBACK}> О, Боже! Не знаех, че страдам от такова нещо! Приеми личните ми извинения, че не харесах момичето! Ще се постарая да си променя вкуса, да се излекувам от този синдром на незадоволеност и да започна да харесвам всяка една българка! Peace 2 u 2, my friend! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted July 28, 2004 Author Share Posted July 28, 2004 Тук не става въпрос просто за всяка една българка. И никой не те кара да я харесваш! Усетете разликата между демите "не ми харесва" и "грозна е" Защото не можеш да кажеш на мисис Свят, че е грозна! Не е нужно тя да е твой тип. Тогава нямаше и любов да има. Но това са различни критерии. Красотата просто е друг... Мислите ли, че Васко Къркеланов смята, че всяко момиче което снима е негов тип и трябва да бъде негов, за да я снима? Или той ги снима просто защото знае, че са красиви, не защото са негов тип. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 28, 2004 Share Posted July 28, 2004 Айде сега, вече ептен се отплеснахме Снима я, защото това му е работата най-вероятно. А красотата е критерий, който за всеки е различен. Прав си , че има разлика между "грозна е" и "не ми харесва", въпреки, че първото е предпоставка за второто. Аз не съм казал, че е грозна, просто коментирах ехидната ти забележка за "балканския синдром"! Айде, стига сме я обсъждали, дай да се видим и да ударим по една бира! Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted July 28, 2004 Share Posted July 28, 2004 мен лично жената ми харсва не е лоша а щом са я избрали между толкова много жени значи има защо не мислите ли ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
R-Tronic Posted July 28, 2004 Share Posted July 28, 2004 Bravo na momi4eto 4e spe4eli. na men li4no ne mi dopada no vse pak e izbrana Taka 4e s tova ne moje da se spori Link to comment Share on other sites More sharing options...
gecata Posted July 28, 2004 Share Posted July 28, 2004 Много си е хубава.А на тези на които не им харесва има конкурси на момичета до 14 години.. Все пак всеки има право на вкус. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.