d_micev Posted April 6, 2003 Share Posted April 6, 2003 sled kato instalirah Indiana Jones Emperors Tomb mi dade illegal operation! ... mnogo kofti az sam s win98 moje li ot tova da e problema? ako niakoi ima niakvi idei molia da spodeli Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted April 6, 2003 Share Posted April 6, 2003 ti si s windows oshte ot tam idva problema to ne che az ne sm de... probvai format Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOGO Posted April 6, 2003 Share Posted April 6, 2003 Тя играта не е ли правена за Windows. Кажи да знам, че аз съм с ХР. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ranger Posted April 6, 2003 Share Posted April 6, 2003 Abe mome4e 4e za kakvo da pravena za Linux li? Igrata si e to4no za Windows. A za problema neznam ot kakvo ti e, na men si mi vyrvi igrata, i pod XP-to i pod ME-to Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeNoM_2431 Posted April 6, 2003 Share Posted April 6, 2003 Abe mome4e 4e za kakvo da pravena za Linux li?Igrata si e to4no za Windows. A za problema neznam ot kakvo ti e, na men si mi vyrvi igrata, i pod XP-to i pod ME-to Mi mnogo qsno we 4e e pravena za Windows nqma za DOS da e pravena q BTW InCtalni po nov Win misla 4e v tva e problema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.