Jump to content
BulForum.com

Купувам лаптоп .

Recommended Posts

Значи търся си лаптопче което ми трябва само за филми , скайп и интернет . Нямам много притенций от характеристиките му , но искам да е в отлично състояние и да има остатъчна гаранция , както и ако може да е по малък , тъй като големия не ми върши работата за която ми трябва . Цената да е разумна .

Предложения очаквам най-вече на лично или евентуално тук в темата .

Значи ще променя малко изискванията си , трябва ми да е по голям от 10-ка , може да няма остатъчна гаранция но да е доста запазен и без никакви проблеми , а цената да е макс 200-300 лева .

Значи ще променя малко изискванията си , трябва ми да е по голям от 10-ка , може да няма остатъчна гаранция но да е доста запазен и без никакви проблеми , а цената да е макс 200-300 лева .

predlagam ti TOSHIBA EQUIUM zapazen za 250lv.

Guest Rumbata

този TOSHIBA EQUIUM има ли по-точен модел?

състояние?

батерия?

цена?

kolega imam 4isto nov laptop lenovo G575 nqma i mesec ima 2 godini garanciq polzval sam go 4 pati ama mi mina meraka davam go za 420lv ina4e sam go vzel 650lv tel za vrazka 0983707870 vanko.

И мен ме интересуват тези въпроси .

TOSHIBA EQUIUM A100-338,Model NO.PSAAQE-006008AV.Bateriqta kara maksimalno.Sustoqnie dobro.Cena 250lv.

този TOSHIBA EQUIUM има ли по-точен модел?

състояние?

батерия?

цена?

TOSHIBA EQUIUM A100-338,Model NO.PSAAQE-006008AV.Bateriqta kara maksimalno.Sustoqnie dobro.Cena 250lv

• 2 weeks later...
  • 1 year later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...