Jump to content
BulForum.com

Sony ericsson X8

Recommended Posts

Продавам Sony ericsson X8, перфектен без никакви забележки! Закупен е от магазин Vega в Пловдив! Телефона е на 5 месеца, с оставаща гаранция 19 месеца. Цвета му е тъмно червен! Продавам го в комплект с чисто нов черен панел, слушалки и зарядно!Продавам го, защото искам да закупя телефон с 2 сим карти.Също така го заменям за телефон с 2 сим карти! За Пловдив доставям безплатно!

Цена: 150лв.

http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/2072/sony-ericsson-xperia-x8

• 4 weeks later...

Има това, ползвал съм го 3-4 месеца, докато преминавах от мтел на глобул, сега ми служи за аларма :laughing: Много е компактен, всъщност почти не се усеща, а батерията кара по седмица +/- . Ако проявяваш интерес кажи, не знам за реална цена колко да му искам, на мен ми дойде от фирмата, в която работя - бонус, нов в кутийка. Обаче го разкодирах (искаше Вивакомска карта), с което гаранцията отпада разбира се. Има много леки следи по гърба от носене в джоба.

Забележка: в описанието пише "3.5 мм жак" - е, няма, ползва си слушалки на самсунг за радиото - мисля, че мога да ги изровя, ползвах ги по онова време. МП3 за входящо позвъняване има, но не можеш да му се качи от никъде друга мелодия, та си ползвах вградените - "стар телефон" си е класика :rolleyes:

Благодаря ви, но не се интересувам от предложението ви!

Нова цена: 130лв.

дай телефон за връзка,интересувам се от телефона или се обади на 0898655424

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...