Jump to content
BulForum.com

Creative Sound Blaster X-Fi Xtreme Music

Recommended Posts

Здравейте,

Търся:

1. Sound Blaster X-Fi Xtreme Music или друга, версия MUSIC (задължително)!

2. M-audio Audiophile - всякакви версии...

За 1-вата давам МАКСИМУМ (с транспорт) 30 лева. Ако има и панел, може и малко повече...

За втората - зависи от модела...

Ако някой може да предложи нещо СЕРИОЗНО като друга марка / модел, нека да предложи. Приемам и разумни оферти за външен DAC !!!

Интересува ме ВИСОКО КАЧЕСТВЕН СТЕРЕО Изход... Всички 5.1 / 7.1 (както и MIDI-та) "екстри" са ми излишни.

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО условие е картите да работят ПОД Win 7 64 bit!!!

Оферти - с точни марки / модели, по възможност линкове и цени!

Вие сте.

Поздрави :beer:

1. Sound Blaster X-Fi Xtreme Music или друга, версия MUSIC (задължително)!

Интересува ме ВИСОКО КАЧЕСТВЕН СТЕРЕО Изход... Всички 5.1 / 7.1 (както и MIDI-та) "екстри" са ми излишни.

Специално за Creative картите, това което търсиш едва ли би покрило изискванията ти. Щом търсиш M-Audio, се насочи към:

http://us.store.creative.com/XFi-Elite-Pro/M/B000TKDRCE.htm

която може би би могла да се сравнява с нея.

Успех :)

едит:

Ако някой има в повече от тези карти (XFi-Elite-Pro & М-Аудио) на тази или близка до нея цена - и аз се нареждам след денис за една.

ОК, извинявай, нямах намерение да ти преча. Затова си коригирах поста. Но, ако някой има в повече при тези ценови условия бих си взел и аз, но само след теб.

Още веднъж се извинявам.

Благодаря за инфото...

НО, явно НЕ си прочел какво точно съм написал. Първо НЕ съм казал, че M-Audio я търся на 30 лева (макар, че НЕ бих отказал). Второ, на подобна цена с търсене МОЖЕ да се намери Music версия на Creative. Това че търся въпросните карти, може би говори, че съм поровил и почел, преди да го направя - т.е. не съм съвсем НЕподготвен. За справка - Ebay. Просто тук е възможно да видя / тествам картата а от там я купувам до някъде "на доверие", макар че там има други "защитни" механизми (но това е друга тема).

Това, че съм постнал запитване ТУК, не означава че "очаквам" някой да обсъжда търсенето ми и по този начин да ПРЕЧИ за намиране на оферти (да не говорим, че е ЗАБРАНЕНО според ПРАВИЛАТА). Ако и ти си търсиш такива карти - просто си пусни тема, а НЕ пиши в моята...

А що се отнася до линковете - благодаря, но вече съм ги посещавал.

Поздрави

Sound Blaster Creative Audigy2 ZS- SB0350 : 7.1 канала, 108 dB сигнал/шум, DTS-ES, с FireWire и позлатени конектори, работи с Win7- получавам автоматични ъпдейти на 2-3 месеца. DAC-а е същият като на X-Fi. Цена: 50 лв.

От Варна съм- доставка за сметка на купувача. Тук и на Л.С.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...