blair.waldorf Posted May 20, 2012 Share Posted May 20, 2012 Някой би ли могъл да ми препоръча човек, от чийто услуги е доволен. Искам да събера оферти от няколко човека за направа на кухня. Оставам с убеждението, че цените варират много не само заради разликата в материала. Ако някой познава човек, с който е работил и който наистина си разбира от работата - ще се радвам да сподели контакти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikin Posted May 21, 2012 Share Posted May 21, 2012 Преди 2 години ми се наложи да правя ремонт вкъщи и се сблъсках със същия проблем като твоя,1 месец търсих човек или фирма.Накрая един комшия ми препоръча негов клиент(зъболекар е)и останах много доволен.Монтажа ми го прави 9 часа за кухня 2,40 м на ъгъл.0879321604-Асен,много точен и съвестен човек.И не взима много скъпо.за тая кухня ми взе 950 лева,при положение че в магазините като Дизма например ми искаха около700-800 но без гръб и без монтаж. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted May 21, 2012 Share Posted May 21, 2012 Някой би ли могъл да ми препоръча човек, от чийто услуги е доволен. Искам да събера оферти от няколко човека за направа на кухня. Оставам с убеждението, че цените варират много не само заради разликата в материала. Ако някой познава човек, с който е работил и който наистина си разбира от работата - ще се радвам да сподели контакти. В момента поръчах на едно момче , което е правило на майка на колежка кухня и е монтирана доста доста добре . Ако не бързаш от 20 до 30 ще е готова нашата . Идва само да вземе размери и ми харесва идеите които дава и как бара нещата до 1 2 милиметра . Стига да я направи както я искаме и не си поръчал ще ти дам номер и снимки . Бях и в магазина на Мега Марина на 2рия етаж , тяхната цена беше колкото на това момче самоче ме притесни , че е фирма и е на поточна линия . Отиди и виж може да ти хареса нещо . Link to comment Share on other sites More sharing options...
avelina Posted May 22, 2012 Share Posted May 22, 2012 Много съм доволна от нашия майстор - син е на моя колежка - младо момче, инженер е, има усет, иновативни идеи и работи страхотно!!! Ето ти линкче: http://www.mebeli-nilo.com/home.php За качеството спор няма, ти сам можеш да си избереш вид на материалите и т.н., според възможностите, предлагат ти ценоразпис, и ако те устройва... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted May 25, 2012 Share Posted May 25, 2012 Привет, за нашата кухня 3х3 метра обиколихме доста магазини, но все не успявах да си харесам или имаше някакъв недостатък (всичко в магазините е правено на калъп). На ресторант Стадиона, точно до аптеката и спирката, има мебелно магазинче. Едната жена, която е вътре, се занимава с чертане - казах и какви са размерите на кухнята, какво искам, скицира няколко варианта и така.. Кухнята не беше нещо кой знае какво, но жената сама предложи по-дебели плотове, гръб, малки, но функционални етажерки, там където може и така... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted June 3, 2012 Share Posted June 3, 2012 Според мен всичко зависи от бюджета, който може да отделиш. Общо взето избери си качествени панти, дръжки, мивка, чешма и ел. уреди. Каквото можеш вземи от Grohe. След като това малко или много е изяснено се насочи към материал и качествен монтаж. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magidt Posted June 11, 2012 Share Posted June 11, 2012 0887374782 - Светльо, Веднага идва, взима размери, пита те точно какво искаш и си избираш цветовете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanchobb Posted August 4, 2012 Share Posted August 4, 2012 Здравей, горещо ти препоръчвам фирма " ДИАЛОГ"- отлично качество, коректност, гаранция на направеното , занимават се само с кухни, имат си вик, елл.техник и т.н. , отступки за електроуредите и освен всичко друго са си пловдивска фирма. При тях сме поръчвали поне 10-тина кухни досега и всички са доволни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.