Jump to content
BulForum.com

Купувам дрехи за пистов мотор

Recommended Posts

Здравейте,

търся дрехи за пистов мотор - яке и панталон.

Ако може и съвети къде да търся в Пловдив магазини. Предпочитам да са текстилни.

Точно преди седмица се чудех колко евтини може да са нещата, които търсиш! Разхождах се из центъра на Шумен и от магазин на магазин се бутнах в някакъв спортен. В него, наред с всичко останало, се предлагаше и пълно облекло за мотористи, като бях изумен от цените. А те бяха, в общи линии, такива: Текстилно яке 65 лева, Кожено яке -110 лева, Кожен панталон -145 лева,кожени ботуши с разни протектори - 45-55 лева. Много добри комбинации на цветове, с вградени протектори (външни и вътрешни) за лакти, рамене, колене, гръб и пр. Не съм моторист, но доста се замислих за едно кожено яке -черно-червено-бяло. Все пак, яке от естествена кожа за тези пари не се среща навсякъде. Но реших, че ще съм ебати гъзара с него. Марката беше Fullmax - някаква варненска фирма, която явно си поръчва навън стоките, щото продавачките казаха, че текстилните якета са китайски, кожените пакистански и пр. Не е в Пловдив, ама е все пак някакъв ориентир.

Цените са впечатляващи, но въпроса е колко са истински :). Предпочитам ако има някъде тук в Пловдив. Иначе в нета има хубави оферти, но си е най-добре да си ги пробваш, а не на сляпо.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...