Jump to content
BulForum.com

Купувам матрица за Lenovo G555

Recommended Posts

Във този модел лаптоп се използват и двата вида матрици - с LED подсветка , и със CCFL подсветка.

Напиши твоят лаптоп с каква точно матрица е!

Лесно можеш да познаеш - ако на матрицата, освен интерфейсния кабел, има и още един куплунг с 2 пина, значи е с лампа, ако няма - значи е с LED .

Мога да ти предложа чисто нова LED - матрица LP156WH4 (TL)(A1) за 160 лв., с гаранция 3 месеца.

Ами, явно ще се наложи да се отвори, за да си сигурен каква точно матрица търсиш...иначе рискуваш да вземеш грешната матрица.

• 1 month later...

Подновявам търсенето на матрица за лаптопа. Очаквам предложенията ви!

Офертата още е валидна. Матриците са на склад нови с гаранция

Офертата още е валидна. Матриците са на склад нови с гаранция

Дай ми цена на матрица с лед и с лампова подсветка, защото имам няколко предложения и искам да си избера най-подходящото! Ако имах възбожност да обикалям нямаше да използвам форума за тази цел.

Дай ми цена на матрица с лед и с лампова подсветка, защото имам няколко предложения и искам да си избера най-подходящото! Ако имах възбожност да обикалям нямаше да използвам форума за тази цел.

Абе човек, няма как да си 'избереш' най-подходящата. В твоя лаптоп конкретно, ако е вложена LED матрица, трябва да се подмени с такава. Та, ако не искаш да си купиш нещо, което няма как да го ползваш за ремонта на лаптопа, иди до сервиз!

Абе човек, няма как да си 'избереш' най-подходящата. В твоя лаптоп конкретно, ако е вложена LED матрица, трябва да се подмени с такава. Та, ако не искаш да си купиш нещо, което няма как да го ползваш за ремонта на лаптопа, иди до сервиз!

разбира се, че няма да купя нещо, което няма как да ползвам за ремонта.

Търся предложения за матрица заедно с монтажа и!

Няма как да ти дадем оферта за матрица с монтажа, защото незнаем каква е матрицата но ето какво е налично на склад

15,6 лед 159лв

15,6 лед слим вариант(налични са), но трябва да видим модела, защото има особености.

15,6 с лампа 199лв

монтаж 30лв

Ако донесеш лаптопа до обяд в ще е готов до вечерта.

Според мен ако купувача наистина търсеше матрица досега да е намерил - все пак 2 месеца от първия пост! Все пак, да не излезе, че спамя мога да предложа нова LED за 160 лв. с монтажа, ноооо пак са си празни приказки, без да се знае каква ТОЧНО е неговата!

• 2 weeks later...

Купувача не беше два месеца в България, за това се получи така. Съжалявам... :unsure:

Установих,че подсветката е лампова!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...