Jump to content
BulForum.com

Търся Квартира

Recommended Posts

Здравейте,

Търся квартира в гр.Пловдив по възможност в следните квартали: Кичюк Париж , Кършака, Център - Широк Центрър. Квартирата е за мен и приятелката ми. Не сме студенти - работим. Моля дайте предложения.

Благодаря :bowdown:

Здравей

Виждам че не ти е в района, но все пак да предложа :

3стаен, може да се клаже обзаведен в Тракия: около хлебозавода

цена : 300лв , без парно

3 стаен в кооперация на 10г. с асансьор, на 3ет. 70кв. м. изложение юг, запад, север, 2 тераси, обзаведен, 330лв. с отделна кухня

има вариант едната стая да я пригодя към друг апартамент щом сте само двама май няма да ви трябва, тогава наема ще е 270лв.

Безплатен интернет и кабелна. Има работещи хладилник, пералня, бойлер, компютър, телевизор и др..

местопожението е център- зад авенюто

тел O89822I83L

скайп didkuivanov

Давам под наем етаж от къща в Кичук Париж.Къщата се намира до Втора градска болница.Състои се от 4 големи стаи от които една съм си заключил и кухня.Близо е до Медицинския колежи е в непосредствена близост до новата сграда на музикалната академия.Апартамента има обзавеждане:кухня-кухненски шкафове,маса,столове,хладилник,автоматична пералня и готварска печка.2-те стаи имат по 2 легла и гардероб.Едната стая,която се използваше до сега като хол има диван,фотьоили,холна секция,шкафче,холна маса и е оборудвана с климатик.Банята и тоалетната са на едно.Апартамента може да се дава от началото на Юни,защото в момента имам квартиранти в него.Предпочитам дългосрочно,но може и студенти(стига да пазят )Цена 310 лева на месец.

Под мен комшииката дава двустаен, обзаведен(без телевизор),ТЕЦ,първи етаж. Намира се в Гагарин до панаира. 250 лева

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...