Jump to content
BulForum.com

Продавам Ситроен Ксара 1,8 16в ударена

Recommended Posts

Здравейте колеги,

продавам до 20 май Ситроен Ксара Ексклузив 1,8 16 в с всички екстри , без кожен салон, но с перфектен плюшен салон без забележки. До тази дата колата се продава ЦЯЛА, а оттам нататък , ако не се намери купувач и на части. Дотогава ще приемам въпроси свързани с покупката на комплектния автомобил. На въпроси за части ще отговарям след датата 20 май 2012.

И така - какво представляваше колата преди злополуката :

Ксара от 1998-а, първи собственик мой приятел от Италия, аз съм втори собственик, документи от историята на колата налични. Километраж - 226 х.км., внесъл съм я на 205 000 км и за близо 3 години е изминала общо 20 000 км в България.

Стандартното оборудване за колата включва - климатик, 4 ел. стъкла, сензор за дъжд /предното стъкло е счупено от десния еърбег/, АБС, плюшен салон, ел огледала - ляво и дясно с подгрев, тонирани стъкла, централно заключване с фабрично дистанционно, което аз не използвах, чип в ключа, стерео с касетофон и фабрично инсталиран чейнджър PHILIPS с шест говорителя, команди от волана, регулиране височината на фаровете , халогени

Мотор и скоростна кутия в перфектно състояние, без харчове на масла, маслото в момента е на 7 000 км Yacco 5/30 , при внасянето на колата са сменени ролки, ремъци, ангренаж и всички дежурни обслужвания.

На 215 000 км - смяна нов съединител монтиран в АМК, накрайници, тампони носачи

На 222 000 км - нови предни дискове и накладки /т.е. в момента са на 4 000 км/Гуми Клебер на около 30 000 км с добър грайфер и без напуквания, ДОТ 08 или 09, не съм го проверявал

Заден мост не е ремонтиран, но не е и с отклонения в стъпката, амортесьори и главини в нормално състояние.

За ремонт при евентуална покупка на автомобила цял, със забележката , че геометрията на колата не е променена и уточнението, че ударът е бил в предната дясна част на колата, без да засегне дясното колело:

- изправяне дясна греда на десен калник

- десен калник

- предна броня

- преден капак

- предна маска /очиларка/

- челно стъкло

- 2 еърбега /отворени при удара/

- воден радиатор. Радиаторът на климатика на първо четене е читав

- целия чаркалък върху десния подкалник - казан за хидравлична течност, казан вода чистачки, дехидратор климатик, тръболяк около описаните части , както и кабелите около тях

В момента не мога да опиша точно щетите, но в основни линии са описаните горе.

Цената , която търся на колата ЦЯЛА е 1500 лв и офертата ще е валидна до 20 май. След тази дата колата ще се продава на части

Снимков материал :

027176028.jpg?r=0

027176030.jpg?r=0

027176031.jpg?r=0

027176032.jpg?r=0

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...