sakuraki Posted May 7, 2012 Share Posted May 7, 2012 Продавам nvidia 7300gt 256mb ddr3 в перфектно състояние. Видеото се намира в Пловдив, цената която му искам е 25лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakuraki Posted May 8, 2012 Author Share Posted May 8, 2012 Добавям и едно захранване 300w Delux за 15лева. За двете 30лева общо. Намират се в Пловдив Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakuraki Posted May 8, 2012 Author Share Posted May 8, 2012 Свалям видеото на 20лева до четвъртък, че ми трябват спешно пари Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakuraki Posted May 10, 2012 Author Share Posted May 10, 2012 Захранването и него свалям на 10лева. Моля само за сериозно купувачи, защото ми писаха 5 човека и никой от тях не ми отговори после. Картата и захранването се намират в Пловдив до Понеделник пазар. Днеска съм до 1 и 30 на лекции след това съм свободен и може да се обаждате. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakuraki Posted May 10, 2012 Author Share Posted May 10, 2012 Забравих да напиша, че доста въпроси имам спрямо това. Видеото е PCIE с вентилатор не е с пасивно охлаждане. Телефон за връзка 0893600722 - Заприн Link to comment Share on other sites More sharing options...
future Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 Забравих да напиша, че доста въпроси имам спрямо това. Видеото е PCIE с вентилатор не е с пасивно охлаждане. Телефон за връзка 0893600722 - Заприн Забравил си да напишеш производителя, точния модел, окомплектовка, има ли гаранция, да сложиш актуални снимки и т.н. Как смяташ да продадеш нещо без да го опишеш точно? Или смяташ да си ъпваш темата всеки ден с инфо което си длъжен да дадеш още с пускането на обявата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakuraki Posted May 10, 2012 Author Share Posted May 10, 2012 Извинявам се! Снимки бих качил ако имам с какво да снимам, но нямам с какво. Видеото не знам какво е марката му, защото ми го донесоха, а никога по него не пише. Ето снимка от една програма, това показва за видео картата. Всеки, който има желание може да я пробва в квартирата ми, преди да я купи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakuraki Posted May 15, 2012 Author Share Posted May 15, 2012 Видеото се сваля от продажба! Остана захранването за 10лева в перфектно състояние. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.