Jump to content
BulForum.com

Продавам 7300гт 256mb ddr3

Recommended Posts

Захранването и него свалям на 10лева. Моля само за сериозно купувачи, защото ми писаха 5 човека и никой от тях не ми отговори после. Картата и захранването се намират в Пловдив до Понеделник пазар. Днеска съм до 1 и 30 на лекции след това съм свободен и може да се обаждате.

Забравих да напиша, че доста въпроси имам спрямо това. Видеото е PCIE с вентилатор не е с пасивно охлаждане. Телефон за връзка 0893600722 - Заприн

Забравих да напиша, че доста въпроси имам спрямо това. Видеото е PCIE с вентилатор не е с пасивно охлаждане. Телефон за връзка 0893600722 - Заприн

Забравил си да напишеш производителя, точния модел, окомплектовка, има ли гаранция, да сложиш актуални снимки и т.н.

Как смяташ да продадеш нещо без да го опишеш точно? Или смяташ да си ъпваш темата всеки ден с инфо което си длъжен да дадеш още с пускането на обявата.

Извинявам се! Снимки бих качил ако имам с какво да снимам, но нямам с какво. Видеото не знам какво е марката му, защото ми го донесоха, а никога по него не пише. Ето снимка от една програма, това показва за видео картата. Всеки, който има желание може да я пробва в квартирата ми, преди да я купи.

untitled1.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...