djdoubled Posted May 7, 2012 Share Posted May 7, 2012 Здравейте.Предстои ми смяна на лаптопа с нещо актуално към днешна дата.Ще се ползва за работа(видеообработка),мултимедия,сравнително нови игри и кибик пред ФБ Спрял съм се на два модела,17-ки. Dell Inspiron N7110 и Леново G770 DELL-a е с 3 години гаранция,но с 4ГБ рам.Ако взема Леновото ще му взема допълнителна гаранция 1 година за 110лв.,а на ДЕЛЛ бих сложил още 4 Рам.Така и двата модела стават за 1400лв.с 3 години гаранция,така че цената не я вземам под внимание в случая.Засега везните се накланят към Делл-а единствено заради по-големия хард диск,който м/у другото е и на 7200rpm. Конкретно ме интересува сравнение между двете видео карти.От това което прочетох в нета сякаш Radeon-a е маалко по-пъргава от GF,въпреки че в някои тестове на игри GF води.Също в тези тестове и ревюта за GF не става ясно дали говорят за GT525 с 1 или 2ГБ рам.В Делл-а картата е с 2гб.В тази класация Radeon 6650M e на 6-та позиция,докато GF525M с 1GB e на 13-та.Интересно ми е къде ще се класира GF525 с 2GB от въпросния Делл. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted May 7, 2012 Share Posted May 7, 2012 http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html не мисля, че ще има кой знае каква разлика между двете ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.