JOMPY Posted May 5, 2012 Share Posted May 5, 2012 Здравейте, сигурен съм че има хора които разбират много повече от тези ................ с които говорих повече от 10 пъти днес по телефона от blizoo. Инсталирам рутера, даваим им МАК адреса и ми казват че не могат да го разпознаят от там. Опитвам се да го направя ръчно от 192.168.24.1 но не се получава, защото трябвало да имам постоянно ИП , а не динамично, което да се сменя през 4 часа, така ми казват по телефона, накрая дори започнаха да ме лъжат че ще ми се обадат до 1-2 часа, и цяла вечер ме оставиха без интернет. Моля който разбира от настройки на рутери и е с кола от ПЛОВДИВ и има време, да дойде до вкъщи, ще заплатя нужната сума. Сигурен съм че работата е за 5 мин, просто тия от blizooo така ме лъжат и оплитат че вече и аз не знам какво да направя за да го настроя. Когато кабела за интернет е в рутера всички лампички са зелени и показва че има и интернет и wi-fi, но не мога да влезна през настолния - пише ми че достъпа е ограничен и да се обадя на blizoo, а от лаптопа виждам връзката, но не мога да я ползвам. МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted May 5, 2012 Share Posted May 5, 2012 Ресетни рутера от малко "скрито" копче.Вадих захранващия адаптер, задържаш го, включваш.Държиш копчето, докато не почне да мига Power идиотчето на рутера После би трябвало да се ресетне и да имаш интернет.Единствено може да си сложиш парола на wireless-а. ( ако са ти описали МАК-а на рутера ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOMPY Posted May 6, 2012 Author Share Posted May 6, 2012 не става, нещо от самоите настройки в 192.168.24.1 е , някъде трябва да се вкара някво ИП или нещо такова за да разпознае рутера, иначе виждам мрежата , и съм сложил парола , но не мога да я ползвам няма ли някой техник или някой със сервиз който има време да мине през вкъщи за няколко минути и да го погледне, ще заплатя нужната сума мерси предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.