magnus Posted May 3, 2012 Share Posted May 3, 2012 Търся прилична кутия за прибиране на скромен хардуер, може и MicroATX. Черна, или преобладаващо тъмна запазена. Само за Пловдив. ... USB-та да има отпред, че ме мързи да се гъзура и да търся задни дупки. Връзка имам в подписа, може и на ЛС, или тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnus Posted May 5, 2012 Author Share Posted May 5, 2012 Ще ъпна, 'щото нещо се сговни работата. ... някой ми беше писал за една кутия на ASUS... затрили са се нещо комуникациите, да се обади пак моля. ... ако не, ще наблегна на нова. ... аз да знам кой е барал където не му е работа? Link to comment Share on other sites More sharing options...
minko_vm Posted May 5, 2012 Share Posted May 5, 2012 Търся прилична кутия за прибиране на скромен хардуер, може и MicroATX. Черна, или преобладаващо тъмна запазена. Само за Пловдив. ... USB-та да има отпред, че ме мързи да се гъзура и да търся задни дупки. Връзка имам в подписа, може и на ЛС, или тук. ето тук имам две но са предимно сиви http://www.bulforum.com/index.php?showtopic=112897 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.