netrootbg Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 малко въпросче...къде трябваше да се дават удостоверенията за военните, че си студент..говорим за Кичука... На ул. Райко Жинзифов. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 Kаква специалност ще си? <{POST_SNAPBACK}> политология Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 Da vi se pohvalq ,4e i men me prieha 6te u4a pravo v Pu,dano da se zaseka s nqkogo ot foruma P.S.Sorry,4e pi6a na kirilica,no ne sym u nas Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 политология Mного гърч е тая политология. една колежка е втора специалност там. Da vi se pohvalq ,4e i men me prieha 6te u4a pravo v Pu,dano da se zaseka s nqkogo ot foruma P.S.Sorry,4e pi6a na kirilica,no ne sym u nas Честито. Макар че програмата ти е 6 дена в седмицата от 7-19 плътно. (поне това видях като гледах програмата на Право-то миналата година. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 Mного гърч е тая политология. една колежка е втора специалност там. <{POST_SNAPBACK}> А как стои въпроса с прехвърлянето в друга специалност в същия факултет? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 А как стои въпроса с прехвърлянето в друга специалност в същия факултет? Трябва да се допиташ до инспекторката на факултета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 и аз имам подобно питане...за програмата за Английска Филология в ПУ-то...предполагам, че трябва да ходя на място в новата сграда да проверя, но ми е малко далече и се чудех дали няма да я пуснат из нета... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 и аз имам подобно питане...за програмата за Английска Филология в ПУ-то...предполагам, че трябва да ходя на място в новата сграда да проверя, но ми е малко далече и се чудех дали няма да я пуснат из нета... Из интернет няма да я намериш, но не е нужно да ходиш до нова сграда. има я и в стара. лично аз си взех програмата (Английска Филология) миналата година като отидох на първи "учебен ден" и си записах само какво имам първи час на следващия ден. после като имаш път към нова сграда.. отиваш там в ксерокса и искаш програмата за АФ 1 курс и тя ти я ксерокопира и ти я дава за 5 стотинки. чиста работа. Ако си ентусиаст.. може да си я препишеш на листче, но надали.. много колеги станахме тука за жалост съм обещал учебниците вече на farell Ще ти направя свръзка с някой от мойте колеги ако те интересува Link to comment Share on other sites More sharing options...
iVAAN Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 До колкото знам програмите в интернет се поблукиват само за специалностите от Факултета по Математика и Информатика, защото единствено те си поддържат и ъпдейтват сайта редовно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted September 28, 2005 Share Posted September 28, 2005 Из интернет няма да я намериш, но не е нужно да ходиш до нова сграда. има я и в стара. лично аз си взех програмата (Английска Филология) миналата година като отидох на първи "учебен ден" и си записах само какво имам първи час на следващия ден. после като имаш път към нова сграда.. отиваш там в ксерокса и искаш програмата за АФ 1 курс и тя ти я ксерокопира и ти я дава за 5 стотинки. чиста работа. Ако си ентусиаст.. може да си я препишеш на листче, но надали.. много колеги станахме тука за жалост съм обещал учебниците вече на farell Ще ти направя свръзка с някой от мойте колеги ако те интересува <{POST_SNAPBACK}> като почнем годината, ако се наложи ще ти пиша да се разберем нещо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
marto_palen_hal Posted September 28, 2005 Share Posted September 28, 2005 Nqkoi znae li kak e parvata godina politologiq v PU,za6toto imam nqkakva predstava kakvo 6te se y4i,ama ne znam ni6to za y4itelite i kolko dena v sedmicata se y4i.Ima li kolegi politolozi vav foryma Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted September 28, 2005 Share Posted September 28, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 28, 2005 Share Posted September 28, 2005 Nqkoi znae li kak e parvata godina politologiq v PU,za6toto imam nqkakva predstava kakvo 6te se y4i,ama ne znam ni6to za y4itelite i kolko dena v sedmicata se y4i.Ima li kolegi politolozi vav foryma Учи се 5 дена почти плътно. Доста зор, но имам колежка в моя курс която е и втора специалност политология, а щом се справя, значи не е невъзможно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted September 28, 2005 Share Posted September 28, 2005 Стига бе 5 дена плътно ? Аз си правя сметки до обед да ходя само, че съм на работа Nqkoi znae li kak e parvata godina politologiq v PU,za6toto imam nqkakva predstava kakvo 6te se y4i,ama ne znam ni6to za y4itelite i kolko dena v sedmicata se y4i.Ima li kolegi politolozi vav foryma <{POST_SNAPBACK}> С тебе значи ще сме колеги, Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 28, 2005 Share Posted September 28, 2005 Стига бе 5 дена плътно ? Аз си правя сметки до обед да ходя само, че съм на работа Почти плътно. за работа няма да ти остане време, защото искат присъствие. Чух за един преподавател, че ако имаш работа те праща на поправителна направо. незнам защо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted September 28, 2005 Share Posted September 28, 2005 Е,значи ще ходя на поправка...няма как, трябва да се бачка. Ще видим от другата седмица, дано да грешиш. Аз за филологиите знам, че е голям айляк и си мислех, че и в тези е така. Ама пък то общо взето си е както си го направиш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.