Jump to content
BulForum.com

Продавам видеокарти Ati 5830 и 4870

Recommended Posts

Картата е работила доволно добре в комбинация с C2D всички нови игри са подкарвани комфортно.Един резултат от бенч 3DMark06 така изглежда картатаЦък. Картата се води Gainward Golden Sample HD 4870 512mb.Ползвана е малко повече от година (Гаранцията и беше 12 месеца и съответно е изтекла).Цената която и търся е 140 130 120 110лв. Добавям в Продажбата и 2 броя Ati SAPPHIRE 5830 как изглежда картата с пакетна цена 440 лв или 235лв за бр. ПРОДАДЕНИ. Добавени нови 4 бр ATI 5830 за 860 лв пакетна цена или 220 лв за брой. За Пловдив доставям Лично, за страната Еконт за сметка на получателя. Телефон 0898742862 Николай.

Цената на 5830 е нереално висока.Ето цена на нова с две години гаранция (или бяха 3).

ЕДИТ:

Така е, може и да не е налична и заради това да се спеколира с цената, но както каза колегата @poorleno, всички знаем за какво се ползваха картите миналото лято ;) Да не говорим, че в момента има обяви за същите карти 2ра ръка с гаранция под 160-170лв.

Цената на 5830 е нереално висока.Ето цена на нова с две години гаранция (или бяха 3).

Колега на линка които си дал картата не е налична в момента , обаче ясно се вижда че преди да свърши в магазина цената е била 181лв с ДДС и с 24м гаранция следователно доста потребители се опитват да спеколират с цените на тези карти по простата причина , че картите ги няма нови в моманта на пазара. Следователно аз също съм напълно съгласен с теб , че цената е умишленио завишена с цел повечко ЪП-ове на темата.

Не искам да спамя темата, но колегата exabyte е прав. Нормална цена за такава карта в момента е под 180лв.

Всички знаем за какво се ползват тези карти и на какво мъчение са били подложени така, че и 180 е много.

Картата НОВА никъде не намерих да се продава. И аз съм виждал цени от порядъка на 180 лв, но картите се продават скоростно и явно си има причина. Да не говорим за карти с разтропани перки държани с месеци под клок и висока температура. Приемете факта че преди време съм взел хардуер който си държи добра цена и се радва на голямо търсене. poorleno не е нужно да поставяш всички карти под общ знаменател, имам интернет зала и картите се ползват за игри а това не значи че са тормозени. За справка при средна заетост 2-3 часа на компютър на ден, даже си мисля че са доста по - малко натоварвани от средно статистически домашен компютър. Моля без излишен спам по темата. Нека модераторите да изчистят излишните коментари.

2-те 5830-ки продедени. Поради големия интерес свалям от 4 системи още 4 бр 5830 на обща цена 860 лв твърда или 220 лв за бр. твърда. Намалям цената на ATI HD 4870 на 120лв.

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...