tango Posted April 27, 2012 Share Posted April 27, 2012 Ето информация за приемника: http://www.thomsonstb.net/en/products/tht501 Приема цифрова ефирна телевизия MPEG-4 стандарт. Приемника е чисто нов.С приятел поръчахме 2бр.,но тои каза в последният момент че няма пари и за да не обидя доставчика се наложи аз да платя и двете бройки. Едната си остава за мен,а другият се явява излишен и го продавам. Може да го включите към всеки ТВ приемник имащ поне Scart или чинч вход. В момента в Пловдив има 8 ефирни DVB-T MPEG-4 канала като аз ги хващам с обикновена стайна антена.Не използвам профилирана DVB-T антена. Приемника има още USB,HDMI портове. От кирилицата има меню на руски и български,което го прави идеален за филми със субтитри. цена - 80лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divo Posted April 27, 2012 Share Posted April 27, 2012 http://www.satcom-bg.net/product.php?id_product=267 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordeath Posted April 27, 2012 Share Posted April 27, 2012 Не са 8 а 3 като канала чат пат го няма.My link Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted April 27, 2012 Author Share Posted April 27, 2012 Явно не съм разбрал правилно,но от скоро имам достъп до DVB-T мрежа. Да 8 са честотите,а 3 са каналите. Тенденцията е да станат 30 програми до септември,но това е друга тема. Относно линка,то моят приемник е чисто нов и никъде не съм казал че продавам такъв 2 употреба.Каквото ще вземете от магазина това ще Ви дам и аз. Интересно,защо показвате най-евтината оферта? Този приемник не се продава само на едно място в България. Редно е да се даде средна базова цена на пазара щом ще се прави сравнение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted April 27, 2012 Share Posted April 27, 2012 Има ли гаранционна карта? Към коя фирма е ако има? Колко време? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted April 27, 2012 Author Share Posted April 27, 2012 Без гаранция как ще го взема и едва ли ще мога да докажа,че продавам чисто нов приемник.Понеже аз платих 2-та апарата на една фактура са гаранцийте като са упоменати серийните номера на всеки апарат по-отделно. Гаранцията е дадена от вносителя,които работи с DIGITURK. Забравих да кажа,че модела които предлагам е с опцията за извеждане на инфраред-а. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted April 27, 2012 Share Posted April 27, 2012 И кой е вносителя? Колко месеца има гаранция? С кой работи не ме интересува, интересува ме ако се наложи аз с кой ще работя. При условие че го купя от тебе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted April 27, 2012 Author Share Posted April 27, 2012 Засега апарата е заявен,но мисля че подобни коментари трябва да преминат на ЛС. pamporov не вярвам да купиш апарата понеже едва ли би се разкарвал до нас. Няколко теми сме обсъждали този въпрос и съм ти казал,че които има нужда той ще ме намери.Аз няма да се разкарвам до кичук-а. Забравих да уточня,че ако някои иска по-евтин такъв приемник ще говоря с вносителя за отстъпка,но мисля че тогава няма да има гаранция както е сега. При интерес ми пишете на ЛС. Аз след няколко месеца ще ви кажа как се държи приемника,които остава при мен . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.