Jump to content
BulForum.com

За най-добрия приятел

Recommended Posts

Как бихте реагирали, ако разберете, че ваш приятел, на който много държите, взима наркотици?

Интересно ми е, защото снощи един човек, който считам за много добър приятел, ми каза, че би ме изоставил на момента! Защото вече нямало да съм човек, а боклук...

• Replies 97
  • Created
  • Last Reply

Нямам проблеми с това. Дори имам приятели които взимат разни неща. Не са ми чак толкова близки де но това няма общо. Реално това малко може да накара да размисля за някого.

Прасни му един тиган или нещо друго/но да е твърдо/ в главата.Нали уж приятелите трябва да се подкрепят.Като взимаш наркотици-да ти помогне да спреш,не да ти бие шута и да каже ареее чупката,щото вече си боклук.

Нали уж приятелите трябва да се подкрепят.

И аз така мисля...приятелството не е само да се мотаете заедно по улиците и да се хилите...ама народът си го е казал: "Приятел в нужда се познава!"

Да бе.Едвали най-добрия ти приятел би ти скъсал панталона :angry1 само защото му се е играело :woot или би те оставил само на яйца :cry баш на Велик ден щото му се е яло козунак.

Според мен по-хубаво да имаш сто приятели вместо един "най-добър" приятел.

Един да те предаде остават 99. :beerchug :beerchug :beerchug

Ами щом е най-добър следва,че бих направила ВСИЧКО за него.

Макар,че аз като се замисля нямам най-добър/добра приятелка.Имам просто добри приятели и не смятам да имам най-добри просто не искам да се доверявам на някой дотолкова,че да мога да разчитам за АБСОЛЮТНО ВСИЧКО на него.Винаги разчитам първо на себе си и тогава на някой друг.

Всички знаем,че много от тези,които ни се водят приятели гледат собствения си интерес и когато най-малко очакваш могат да ти извъртят някой гаден номер :)

pechenata, hich ne si prava i mnogo gubish s tova che njamash doverie v horata. verno trjabva da vnimava chovek na kogo tochno, i ne mozesh da ochakvash bezrezervna podkrepa vinagi i za vsichko kakto i da ti pomagat vinagi kogato si mislish che imash nuzda, no za naistina vaznite neshta za kritichni situacii e dobre da imash njakoj s kojto da mozesh da spodelish i naj-lichnite neshta i da mozesh ako ne drugo da pogovorish malko. povjarvaj v dobroto u horata i shte se iznenadash kakvo shte otkriesh. no pak ti kazvam che ima neshta za koito mozesh da razchitash na priatelite i takiva za koito eventualno biha ti pomognali, ne trjabva da imash mnogo visoki ochakvania vse pak

ооо от кога само чакам такава тема :) значи за мен приятелите са всичко...за тях бих направила всичко.бих поела отговорността на някои от тях за дадено деиствие.бих направила всичко за да са щастливи.бих влязла и в огъня заради тях.всичко това бих направила за най-добрите ми приятели...те са огромна част от живота ми :D

malka greshka.... hmmm.. ne tolkova malka - zavisi ot glednata tochka vse pak.... NO... ako sa ti tolkova dobri priateli TE biha poeli otgovornostta za neshto napraveno ot tjah samite a ne da chakat drug da gi otarvava! inache ako sa v nuzda i neshto kritichno im se e sluchilo i sa v beda ot kojato sami ne mogat da izlezat i tova ne bi vi prichinilo neshto losho (ili ako po sobstveno zelanie precenite che s malki posledstvia za vas, vashite priateli shte "otarvat kozata") - togava pomognete... no pak imajte predvid che dobrite priateli se poznavat i po tova za kakva pomosht se obrashtat kam vas i kakvo ochakvat te i kakvo davat... priatel v nuzda se poznava... a nuzdata vie ja opredeljate kakto za sebe si taka i za vashte priateli... no lichno az ako sym v njakakva situacia i trjabva da izbera dali da pomolja priatel da mi pomogne ili az da napravja neshto i sam da si poema posledstivata - pri polozenie che moja priatel shte "si go otnese" ako shte i dori desetokratno po-leko ot men - NE BIH go pomolil da mi pomaga... edinstveno ako choveka njama da postrada i ako ne go "natovarja" po nikakav nachin bih poiskal pomost... bih se radval njakoj da izjavi zelanie no v povecheto sluchai shte otkaza kategorichno!

• 4 weeks later...
Ako най-добрият ти приятел наистина ти е най-добър приятел, няма да се стигне до съсипване и такива подобни мръсотии.

и аз така си мислех но....стана тя каквато стана,майната му минаха 7години :angry:

Да бе.Едвали най-добрия ти приятел би ти скъсал панталона :angry1  само защото му се е играело :woot  или би те оставил само на яйца :cry  баш на Велик ден щото му се е яло козунак.

Е,това,убий ме,не го разбрах!Някаква метафора ли е???Господи!!!

ХЕКТИК,става въпрос за куче.

Оле,аз се побърках като го прочетох това...Викам си...абе направо нищо не си викам!Учудих се доста.Въпреки че учудих се е слаба дума за случая.А то за кученце ставало дума...Тц тц тц :wir

А и в много от случайте,дори и тези,които ти се водят просто познати могат да ти помогнат много повече от колко т.нар. най-добри приятели.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...