camcapa1 Posted April 23, 2012 Share Posted April 23, 2012 Монитора е за ремонт...върви си с кабела...проблема е че явно има кондензатор за смяна като го пусна се цаква вижда се картината нормално както си е обаче светлината изгасва картината се вижда но без светлина не ми се занимава нямам време не съм го карал на майстор ако някои иска да го взима. цена:30 лв тел: 0895344828 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 23, 2012 Share Posted April 23, 2012 Колко още теми смяташ да пуснеш - просто да се подготвя психически? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveN Posted April 23, 2012 Share Posted April 23, 2012 И аз се чудя в коя тема да пиша.... Ако още никой не го е поискал, ще го взема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
camcapa1 Posted April 23, 2012 Author Share Posted April 23, 2012 Midex нещо немога да разбера сарказма ти? Или нещо искаш да се заяждаш...? Какво и е на темата? Ако не може да ти става по добре си замълчи! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 23, 2012 Share Posted April 23, 2012 Сигурно трябва да те е хванала амнезията, за да не ме разбереш, а първото изречение на колегата SteveN поне схващаш ли? И ако обичаш не ми прави забележки, защото си новобранец, нарушаваш правилата и все още нямаш опцията да правиш забележки. Когато ги прочетеш и започнеш да ги спазваш, тогава може и да ти изясня някои работи. Повече в темата не желая да се обръщаш към мен или автоматически ще се сдобиеш с мод-режим още със следващия си пост - пак по причина на правилата, които не си чел. Link to comment Share on other sites More sharing options...
camcapa1 Posted April 24, 2012 Author Share Posted April 24, 2012 Продаден Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.