puF4o Posted April 22, 2012 Share Posted April 22, 2012 Търся приемник от комплект мишка и клавиатура А4 Tech модел: RX-9USB. Върши ми работа както комбинирания вариант за мишка + клавиатура, така и варианта само с мишка. Ако имате други подобни модели на A4 tech и са Ви излишни може да направим един тест за съвместимост на приемника с клавиатурата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dravko Posted April 22, 2012 Share Posted April 22, 2012 Търся приемник от комплект мишка и клавиатура А4 Tech модел: RX-9USB. Върши ми работа както комбинирания вариант за мишка + клавиатура, така и варианта само с мишка. Ако имате други подобни модели на A4 tech и са Ви излишни може да направим един тест за съвместимост на приемника с клавиатурата. Имам приемник за мишка А4, на него пише MODEL:RXM-15 и е с два канала - 1 и 2! Може и да стане, а може и да не стане Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted April 23, 2012 Share Posted April 23, 2012 Не искаш ли направо комплект безжична мишка и клавиатура с приемника и всичките му там джаги. Имам един комплект Sigma закупени от Метро преди около 2г.Много добре са запазени. Мишката има някакъв проблем,че бързо изразходва батерийте.Всичко останало е на 6. Комплекта ти го давам за 15лв. Клавиатурата е мултимедийна с фабрична кирилизация,няма изтрити бутони. Мисля,че това е добра алтернатива вместо да търсиш приемници за съвместимост с твоета мишка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.