XeForce3 Posted August 6, 2004 Share Posted August 6, 2004 Днеска си взех нова видео карта GeForce Ti 4200, да ви кажа неп равете такава грешка в ДХ9 приложения картата е по слаба от FX5200, днеска разбрах каква е разликата междо ДХ9 и ДХ8, хората със Ти 4200 и по стари карти който нямат ДХ9, не виждат графиката на ДООМ 3 Разликата е огромна. Скоро ще се купува нова видео карта Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted August 6, 2004 Share Posted August 6, 2004 На ДХ 8.1 и 7 титаниума по-мощна ли е Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted August 6, 2004 Author Share Posted August 6, 2004 Днеска си взех нова видео карта GeForce Ti 4200, да ви кажа неп равете такава грешка в ДХ9 приложения картата е по слаба от FX5200, днеска разбрах каква е разликата междо ДХ9 и ДХ8, хората със Ти 4200 и по стари карти който нямат ДХ9, не виждат графиката на ДООМ 3 Разликата е огромна. Скоро ще се купува нова видео карта <{POST_SNAPBACK}> еми казаха ти хората ,че Dx8 подръжка е различно от тази на Dx9 ,ама ти не .. искам Ti 4200 (без лоши чуства ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted August 6, 2004 Share Posted August 6, 2004 Днеска си взех нова видео карта GeForce Ti 4200, да ви кажа неп равете такава грешка в ДХ9 приложения картата е по слаба от FX5200, днеска разбрах каква е разликата междо ДХ9 и ДХ8, хората със Ти 4200 и по стари карти който нямат ДХ9, не виждат графиката на ДООМ 3 Разликата е огромна. Скоро ще се купува нова видео карта <{POST_SNAPBACK}> Аз пък вчера си взех ФХ5900ХТ и разликата е още по-огромна Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted August 6, 2004 Share Posted August 6, 2004 Аз съм с Ti 4200 и ми е пределно ясно,че картата е слаба в DX9,но се държи доста добре в Doom III.А ако и сложиш най-добрите игрови драйвети 44.09 картата се държи още по-добре (най-добрите за тест са 40.72).Пробвах и с по-нови,но още преди да пусна играта ми стана ясно,че резултатите ще са слаби и познах - близо 2 пъти е по-бавна,а на Mark 2001 вади 3000 точки по-малко.Пък и не виждам що си направил тая тъпа покупка,DX8 карта когато DX9 вече се е наложил.Ti 4200 става за офис работа и за малко по-стари игри... DOOM 3 Cooperative - за всички, които искат да играят DOOM 3 кооперативно в мултиплейър !!!НЕ РАБОТИ!!! Цитат от 3D Zone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobniq Posted August 6, 2004 Share Posted August 6, 2004 abe ne moga d si obqsnq za6to i na high i na medium mi nasi4a ednakvo... kartata mi e FX5600. stranna rabota Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted August 6, 2004 Author Share Posted August 6, 2004 abe ne moga d si obqsnq za6to i na high i na medium mi nasi4a ednakvo... kartata mi e FX5600. stranna rabota <{POST_SNAPBACK}> мисля ,че на тестовете фпс-то на M.Q. i H.Q. беше с разлика от ~0.5 в полза на M.Q. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted August 6, 2004 Share Posted August 6, 2004 Oh shit! Naistina li e samo za Win2000 i XP? Mnogo gadno ... Az sym s 98. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted August 6, 2004 Share Posted August 6, 2004 Крайно време е да слагаш ХР Link to comment Share on other sites More sharing options...
SysX Posted August 6, 2004 Share Posted August 6, 2004 Awe nqkoi taka kat mi gleda 6taigata kva e moe li mi kaje kolko fps 6e mi vadi Doom3 s taq umrqla videokarta ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted August 6, 2004 Author Share Posted August 6, 2004 Oh shit! Naistina li e samo za Win2000 i XP? Mnogo gadno ... Az sym s 98. <{POST_SNAPBACK}> и на 2003 тръгва има в hardwarebg.com някакъв туториал ,но ти препоръчвам да си сложиш Хp иначе порови се из нет-а може да има патч за 98 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiBaTa Posted August 6, 2004 Share Posted August 6, 2004 Java ima edin mod koito se kazva any OS i mislia 4e ako go slozi6 6te stane i na win98 eto ti link. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLAIZER Posted August 6, 2004 Share Posted August 6, 2004 Oh shit! Naistina li e samo za Win2000 i XP? Mnogo gadno ... Az sym s 98. <{POST_SNAPBACK}> Moda se kazva AnyOS i v readme-to pi6e , 4e tragva.Trqbva da sloji6 msi faila to zip faila , koito 6te svali6 ot linka na PiBaTA v cd1 na igrata.I da pusne6 instalaciqta.Trqbva da stane. Namerih edin bag na nivoto bredi Monorail kato si pusnete orajieto deto e kato BFG deto strelq sas sin lazer ili ne6to takova.Ta kato si pusnete tova orajie i si pusnete fener4eto to neosvetqva ni6to.Tova e mnoo gadno , no dobre 4e go ima samo na tova nivo. Kolkoto do MOD COOP kato se pusne PDA-to se bagva i nemoje da se mahne , za6toto kop4eto za Score i PDA e edino i sa6to za multi raboti kato Score Board a v single kato PDA i prosto e mnoo bagono. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 8, 2004 Share Posted August 8, 2004 S risk da razgnevja zakletite DOOM-adjii spodeljam lichnoto si mnenie, che ochakvah ot igrata dosta poveche Igrah okolo chas-dva na Hi(1024X768) s vsichko bez AA. Ami dori i prehvalenata grafika ne me vpechatli. Skoro igrah Thief 3 - i tam e naprejenie prez cjaloto vreme, no e drugo... Tuka edna stalba da izkachish nakrivo - ne mojesh da minesh zaradi perilata (vse edno, che ne moga da se izvartja na 20 sm). I toja skapan fener - sveti na ne poveche ot 2 m. :ph34r: Ne znam.....neshto ne mi dopada....moje natatak da stane po-interesno (nadjavam se). Predi cedmica izvartjah Painkiller - ej...goljama tapotia i barzo omrazva + 0% izkustven intelekt - obache e jaka pukalka, grafikata i muzikata & zvucite sa dobri i ima dosta action. A tuka s tova pistoletche....vse edno sas sachmi strelja Kakto i da e - tova e moe lichno mnenie, na drugi moje da im se struva super. A moje pretenciite mi da sa mnogo visoki, ama maj e po prichina, che dalgo chakahme igrata i imashe mnogo superlativi za neja predvaritelno ta se bjah nastroil, che shte vidja "neshto nevijdano"....ama mi se struva, che veche sam go vijdal njakade.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiBaTa Posted August 8, 2004 Share Posted August 8, 2004 Ti puk kakvo ne i haresva6 na grafikata kaji mi igra (osven moje bi far cry) koiato e s po dobra grafika.A kolkoto za Thief3 az ne sum go igral ama estestveno 4e 6te ti haresa pove4e ot doom3 ti kakvo o4akva6 ot edin first person shooter,thief sigurno e po dobra ot nego zaradi siujeta koito lipsva pri doom ama tva za trapkata ne sum saglasen pri doom postoianno si v naprejenie.I sum siguren 4e ti do sega si igral doom ama si se izpla6il i 6tot te e strax ama ti se igrae i iska6 da pravi6 ne6to ob6to s neia zatva si napravil tozi post . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted August 8, 2004 Share Posted August 8, 2004 Thief 3.........A we hora osuznaite se....Doom 3 e ni6to pred tazi igra.Ni6to.Nikoq igra ne struva pred thief.Grafikata na doom 3 e dobra no za neq chakahme godini,imashe 100 zakusneniq ,spekulazii i t.n.Thief 3 izleze po4ti navreme za 6tastie. Basi vse oste ne moga da proumeq kak moje da si poigral malko na thief i da ne q minesh zqlata.Se edno 4etesh adski interesna kniga. Pri Doom 3 me fana jal za PC-to.Ina4e sega kato se sdobiq s more ram ste e po dobre.A ina4e zvuka e ubiistven..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 8, 2004 Share Posted August 8, 2004 I sum siguren 4e ti do sega si igral doom ama si se izpla6il i 6tot te e strax ama ti se igrae i iska6 da pravi6 ne6to ob6to s neia zatva si napravil tozi post Ti ne razpravjaj za strah sled kato ne si igral Thief - tam ima niva deto mojesh da se naseresh ot strah i naprejenie oshte poveche ako si s 21" i 6 koloni kato men. I kade sam kazal, che grafikata e losha?? Kazah che ne me vpechatli sled dalgoto chakane i superlativite.....to ostavashe i da e losha s tia iziskvania kam systemata..... A v zakljuchenie kam Thief(che ne e tova temata) - izigral sam originalnia Thief, Thief Gold, Thief II i polovinata ot T3 (njamam mnogo vreme naposledak, a tja iska baja mislene i razhojdane....zakasah v bibliotekata deto ne trjabva da ubivam nikoj) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLAIZER Posted August 8, 2004 Share Posted August 8, 2004 Emi kvo da vi kaja DOOM 3 si e super qka , i za da useti6 naprejenie i strah trqbva da si sas silni slu6alki a ne s tonkoloni i igrai sled 2 , kakto az napravih taq ve4er.I za grafikata mnoo se lajete , kogato mojete da q podkarate na Ultra togava mi govorete , 4e lo6a prosto vi se struva lo6a 6toto igraete na Med , High ili Low te nqmat ni6to ob6to s Ultra.Nqma kakvo pove4e da vi kaja. Izlezna nov MOD za Doom3 , koito slaga fener4e na MachinGun-a Mojete da si go svalite ot TUK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted August 8, 2004 Author Share Posted August 8, 2004 Emi kvo da vi kaja DOOM 3 si e super qka , i za da useti6 naprejenie i strah trqbva da si sas silni slu6alki a ne s tonkoloni i igrai sled 2 , kakto az napravih taq ve4er.I za grafikata mnoo se lajete , kogato mojete da q podkarate na Ultra togava mi govorete , 4e lo6a prosto vi se struva lo6a 6toto igraete na Med , High ili Low te nqmat ni6to ob6to s Ultra.Nqma kakvo pove4e da vi kaja.Izlezna nov MOD za Doom3 , koito slaga fener4e na MachinGun-a Mojete da si go svalite ot TUK. <{POST_SNAPBACK}> е аз пък мога да ти кажа ,че разлика между High и Ultra High не успях да видя ... иначе графиката си е яка Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted August 8, 2004 Share Posted August 8, 2004 A kolkoto za Thief3 az ne sum go igral ama estestveno 4e 6te ti haresa pove4e ot doom3 ti kakvo o4akva6 ot edin first person shooter,thief sigurno e po dobra ot nego zaradi siujeta koito lipsva pri doom ama tva za trapkata ne sum saglasen pri doom postoianno si v naprejenie. <{POST_SNAPBACK}> Хъх,как да няма сюжет при Дуум бре?Вземи изчети всичката информация по терминалите,всичките e-mails,прослушай всичките аудио записи и изгледай всичките видео записи, и после пак си кажи мнението. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted August 8, 2004 Share Posted August 8, 2004 Имам един въпрос към тези който са я превъртели. Как да убея последния бос, който е при телепорта към ада, щтото аз стигнах до него и нямам идея какво трябва да направя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiBaTa Posted August 8, 2004 Share Posted August 8, 2004 Mejdu ultra i high ima razlika az igrai na ultra i e 100 puti po dobre ot high. A RIP ne iskam da sporim ama ako tva e siujet zdrave mu kaji,toia siujet mnogo mi prili4a na half-life osven zapisite i drugite gazarii .I kak 6te e siujet kato glavnia geroi izob6to ne govori prez tzialata igra,igrai metal gear1 i 6te vidi6 kakvo e siujet(ti sigurno ve4e si go igral ama..). Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLAIZER Posted August 8, 2004 Share Posted August 8, 2004 Mnoo qsno , 4e ima razlika mejdu High i Ultra , to ako nqma6e nqma6e da ima ultra , a samo High. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted August 8, 2004 Author Share Posted August 8, 2004 нз ще направя няколко скреен-а и ще сравня със старите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted August 8, 2004 Share Posted August 8, 2004 Ами аз си играя на Low на 1024х768 без вертикална синхронизация, антиалайсинг и без сянки. И се радвам колко добре върви . (вижте подписа ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.