Jump to content
BulForum.com

Doom 3 out!

ShitHappen

Recommended Posts

• Replies 694
  • Created
  • Last Reply

PiBaTa, играта много ми напомня на Silent Hill в това отношение. Но е може би още по страшна. С тоя фенер на всяка крачка правех по 360 градуса завъртания. Параноята е голяма работа...

NightLife, май ма го няма усещането. Ама бъдете шур да търсите под стълбите разни бонусчета - щит, кръв и темподобни.

Абе ние да я свалим пък тогава ще коментираме, гъзарите като dreamer отдавна си я инсталнаха и играха пък ние още ще си сваляме, пък и ся veli като Upload-va ще си почакаме.......... ;)

еееееееееееееее, още 200 Мб и аз ще се радвам на игричката, смятам че повече проблеми по трафика няма да има........остават само още 200 мб. До тук изтърпях всичките 1.6гб ще изтърпа и тези :)

XeForce3 кво стааа ве, ти сваляш ли играеш ли??? Не се обаждаш! Никакъв те няма нещо

ха и blowcow се присъедини към нас! Кво става ве минчо, не съм те виждал от много време.......:)

Играта много кефи, жалко е че почти винаги ми е на 30 кадъра :( 800х600 medium, за 1024х768 не може да става дума :rolleyes: 15 кадъра :P Иначе играта зарибява, защото от всякаде се появяват някакви същества който доста бързо те трепят :D само да те докопат и ти еб@в@т мамата, струва ми се трудна играта, няма много динамика. Графиката не е кой знае какво - не мога да и се насладя :angry: Сега съм на 2000+, 512 рам, FX5200 яко изпържен. Играта НЕ насича, обаче 25-30 кадъра са доста недостатъчни, като си помисли човек как след 2 години играта ще хвърчи с 200ФПС .... еххх мечти :rolleyes: на 1600х1200 висичко на УЛТРА :wir ......

Аааа, писна ми, останах без нерви, сърцето може и да не ми издържи. Утре на светло ще продължа, сега ще играя нещо успокоително, за да не сънувам кошамари... Майтап няма, за мен играта е доста стряскаща, но съм сигурен, че почитателите на подобен тип игри няма да останат оспбено впечатлени.

Ето и моята оценка на играта. Amd Athlon 3500+ (real 2.2Ghz) 256 DDR GF4 Ti 4200 128 ram. Върви чудесно нямам никакви оплаквания, нито ми насича нещо нито нищо.

За инсталацията с демон тоолс 346 нямах никакви проблеми. Има си и инстал в диска на Directx 9.0b. Абсолютно никакви проблеми.

Инстал-ва се така : Диск 1, Диск 2, Диск 3 и тогава пак се слага диск 1 за да махне Backup files и да може да си инсталнете Directx.

Колкото се отнася до графиката, чудесна е. Много и се кефя. Както казах с 256 рам върви чудесно, не знам защо са направили минимални изисквания 384 рам.

За играта да кажа нещо: Не можах да разбера много работи, имах само ръце да се бия с тях, с никой не съм се бил, Най-много ме учуди това че на PDA-to който ти дават, пише е 2045г. Но това да не ви притеснява, случват се и такива грешки.

Това е от мен.

Пиба, колко ти остава докато я свалиш. Много ми се иска да чуя мнението ти, след као я поиграеш малко... :) :D

Lame_0ne, не казваш на какви настройки я играеш. В момента при мен е на 800х600 на хай детайли и върви много прилично, без да насича грам.

А това за 2045 е нормално, все пак действието се развива точно през тази година :)

Ще се биеш, след като намериш ония учен...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...