Jump to content
BulForum.com

Продавам лаптоп IBM/Lenovo Thinkpad T60

Recommended Posts

Здравейте,

След като интереса към целия беше слаб, сега ще го продавам на части (IBM/Lenovo Thinkpad T60):

1. Матрица: 15.1", 1400x1050, SXGA+, 30pin, мат, TN-Film

Чисто нова е, купена от тук: http://www.ebay.com/itm/270595551636?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649#ht_1181wt_954

Цена: 60лв, но без монтаж 80лв. - само матрицата, ако искате може да се договорим и за целия екран с кабели, инвертор, панти, пластмаси и там каквото върви още с него.

2. Дъно от Thinkpad T60, mohterboard

Цена: 80лв. - също е възможно да се договорим да не му свалям процесора (Т2600), охлаждането или някой друг чарк

3. CD-RW/DVD-RW, оригинално

Цена: 35лв. ПРОДАДЕНО

4. HDD, Твърд-диск, 60GB 7200rpm, SATA - без лошо сектори или каквито и да е проблеми. Мисля че това е оригиналния диск. Поне аз не съм го сменял.

Цена: 40лв. ПРОДАДЕН

5. RAM, Оперативна памет 2бр х 1GB DDR2 667Мhz

Цена: 15лв./бр (двете заедно за 20лв. 25лв.)

остана само една

6. Батерия – Нова неоргинална 6-клетъчна - автономна работа около 3 часа (тествано)

Цена: 40лв. ПРОДАДЕНА

7. Захрнващ адаптер: неоригинален 20V 4.5A, т.е. 90W. Изглежда така защото съм му сменил кабела (стария се прекъсна) иначе работи отлично. Понеже съм го отварял за смяната на кабела, го огледах и няма надути кондензатори.

Цена: 25лв.

8. Клавиатура, оригинална с много добър външен вид

Цена: 30лв. ПРОДАДЕНА

Матрицата (екрана) и дъното вървят с монтаж за София, ако купувача желае разбира се.

За останалите чаркалаци (пластмаси, винтове и т.н.) пишете на ЛС или направо по тел. или скайп.

Понеже тук има много хора от Пловдив, доставката до там ще е за моя сметка НО не до Ваш адрес, а до един магазин близо до пивоварна Каменица.

за Контакти:

email: [email protected]

тел: нула 8979 пет 3 пет 33

За страната с Еконт за сметка на купувача и опция отвори и тествай.

За София среща на това място всеки работен ден от 9 до 17ч или вечер в Дружба 1. И за двете места след предварителна уговорка по телефона.

t607.th.jpg t601.th.jpg t603x.th.jpg t604.th.jpg t605.th.jpg t606.th.jpg

Извинявам се, пропуснал съм:

email: [email protected]

тел: нула 8979 пет 3 пет 33

За страната с Еконт за сметка на купувача и опция отвори и тествай.

За София среща на това място всеки работен ден от 9 до 17ч или вечер в Дружба 1 след предварителна уговорка.

вече е на части, давам цени по компоненти, за всичко останало моля питайте на ЛС, скайп, тел. или както Ви е удобно

Добавям дреболийте:

Инвертор

Цена: 25лв.

Панти

Цена: 15лв.

Говорители

Модем

Цена: 5лв.

Wireless карта Intel

PN SN: 42T0854Z1ZCJM74LHWE

Цена: 10лв.

Лентов кабел

ПРОДАДЕН

Пластмаси

Вече продадени:

1. капачето на HDD

2. предната пластмаса с Touchpad-a и Palmrest Finger Print Reader-а

• 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...