penchouglov Posted April 19, 2012 Share Posted April 19, 2012 Привет, клеги. Продавам си телефончето понеже когато се заключи, забива и трябва да се изключи и включи отново. Ползвах го така близо два месеца, докато не си купих нов, а този пенсионирах в шкафа. Закачен на зарядно или с комп., апаратът не забива дори и заключен, но ако го заключа, когато не е закачен, забива след около минута. Не ми се разправя с майстори, нито с преинсталации, понеже съм по-скоро лаик на тема Iphone, за това го продавам. Зарядното не е оригинално. Дисплея няма изгорели пиксели. Старо и амортизирано е апаратчето, но ми вършеше работа до последно, а и за тази цена.... Цената на комплекта е 120лв. 110лв. 70лв. Бих желал да го предам на ръка за да се тества обстойно от новия собственик така, че куриерите отпадат, а обявата важи само за Пловдив и околностите. Телефон за контакт : нула 877 нула 22 90 едно Безплатна доставка до адрес в рамките на Пловдив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
penchouglov Posted May 7, 2012 Author Share Posted May 7, 2012 Нова цена 110лв. Доставка до адрес + каквито тестове пожелаете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kukuruz Posted May 8, 2012 Share Posted May 8, 2012 Телефона е отключен/заключен ? Ако е отключен с какво ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
penchouglov Posted May 10, 2012 Author Share Posted May 10, 2012 Телефона е отключен/заключен ? Ако е отключен с какво ? Ами, малко съм бос... не знам дали и с какво е отключен, но знам, че го давах за да го джейлбрейкнат и в момента имам Сидия... дано това върши работа на отговор. Ако е нужно ще проверя, но не знам къде. Мога да направя скрийншот на някой екран, стига да занм на кой... Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinelo Posted June 23, 2012 Share Posted June 23, 2012 Бартер за това: https://www.bulforum.com/index.php?showtopic=104024&st=0&p=1495455938&fromsearch=1entry1495455938 Link to comment Share on other sites More sharing options...
penchouglov Posted August 31, 2012 Author Share Posted August 31, 2012 Бях забравил за това апаратче Нова, по-атрактивна цена - 70лв. Интересуват ме бартери само за сребро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shrimp Posted September 3, 2012 Share Posted September 3, 2012 интересува ли те, бартер за златно кръстче 1,5 грама? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.