Zrockbg Posted April 17, 2012 Share Posted April 17, 2012 Здравейте колеги. Живея в малка квартира която си има нужда от ремонт та съм решил тези дни да се захвана със смяната на тоалетната чиния. Взех най-обикновена чиния със задно оттичане като тази : До колкото ми обясниха в магазина, на долният край на чинията има две дупчици в които се поставят винтове за закрепянето на чинията. Проблема е там че старата чиния е доста износена и не ми идва на идея винтовете как да ги махна, освен да я раздробя на парчета и да ги изкарам последни Не ми е до 20-30те лева които бих дал на някой да го направи вместо мен, но имам желанието да поема тази инициатива сам, че после като седна и задника ми да се гордее с мен (rofl) Link to comment Share on other sites More sharing options...
root666 Posted April 17, 2012 Share Posted April 17, 2012 Пъхни нещо като щанга заострено под нея и се опитай да ги изкъртиш винтовете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 17, 2012 Share Posted April 17, 2012 Ако си СИГУРЕН, че няма как да извадиш старата чиния и не ти пука за нея, просто я счупи внимателно. Внимавай да не потрошиш плочите под нея! Не подлагай нищо тип "лост" отдолу. Може да ползваш гумен чук, за да я начупиш на парчета. И удряй само отстрани, не отгоре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted April 18, 2012 Share Posted April 18, 2012 За да са сложение болтове е имало как, следователно ще има и как да се махнат. Виждат ли се тези болтове? Ако се виждат какви са? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilb Posted August 18, 2012 Share Posted August 18, 2012 Ако не се вижда главата на болта, то отгоре има декоративно капаче - махни го и готово. Проблем ще е, ако чинията не е била сложена върху плочките, а е сложена и след това са налепени плочките около нея - после ще трябва да изравняваш нивото. Приготви си 2-3 листа от вестник - като махнеш чинията и откачиш тръбата ще замирише. Направи на топка вестниците и ги набутай в дупката, но внимавай да не влезнат навътре и да не можеш да ги изкараш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.