Jump to content
BulForum.com

Два броя Play Station 2 slim

Recommended Posts

Play Station 2 / PS 2 / slim / чете записани игри / с кутия

В идеално състояние.В комплект с кутия, книжки, 2 джойстика, мемори карта /хакната/, захранващ кабел, кабел за телевизор + ПОДАРЪК 2 записани диска с едни от най-хитовите игри:

TEKKEN 5

God Of War II

cqs1339875624c.JPG

jdv1339875635d.JPG

bwy1339875644o.JPG

viu1339875655n.JPG

Цена: 145 лв.

Намират се в гр. Пловдив, за останалите населени места изпращам с куриер.

За връзка с мен 0896 55 85 75

• 4 weeks later...
  • 1 month later...

Добавям следния Play Station 2 slim PS 2 /хакнат/ Розов

Лимитирана серия на Play Station 2 slim. Розов цвят. В комплект с два оригинални контролера, оригинална мемори карта 8мб. / хаканта /, захранващо устройство, кабел за телевизор + ПОДАРЪК 2 записани диска с игрите CRASH TWINSANITY и BEN 10 Ultimate Alien.

Снимки:

rgh1339879230a.JPG

opt1339879241d.JPG

viu1339879253l.JPG

jdv1339879265u.JPG

rgh1339879279e.JPG

viu1339879288f.JPG

Цена: 149 лв.

Тъй като се получи рапорт със съдържание:

Тая розовата плейстейшън КАКА Ани я продава поне за 6-и път?!!Аз поне толкова съм чел!Ама явно има някаква протекция!

...направих си труда да проверя темите на продавача и установих, че в по-голямата си част има последващо изтриване и редактиране на постове, което е системно нарушение на точка 2. В случая розовата конзола може и да е продавана преди, а може и да не е продавана, но тъй като това няма как да се разбере, след като информацията в постовете е била изтрита, тази тема се затваря и продавачът получава 20% предупреждение, като при нови нарушения и предупрежденията ще нарастват.

П.П. И една добавка към пусналия рапорта, тъй като е от по-старите потребители на форума - не ти прави чест да говориш за някакви протекции, понеже протекции имат единствено хората с платените обяви. Сам знаеш, че дори модераторите не се ползваме с протекции, когато продаваме нещо.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...