DJ_EnerGy Posted April 12, 2012 Share Posted April 12, 2012 Здравейте ! . На някой ако му се намира от старите телевизионни игри ( конкретно Нинтендо ) , които имаха уж 999 игри вградени да пише едно ЛС . Link to comment Share on other sites More sharing options...
divanov Posted April 13, 2012 Share Posted April 13, 2012 Аз имах едно но се развали, ако намериш игра имам дискета с няколкостотин игри и пистолет със скъсан кабел... твои са за една голяма бира славена Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_EnerGy Posted April 13, 2012 Author Share Posted April 13, 2012 Ами нямаш никакви проблеми Link to comment Share on other sites More sharing options...
boundy1987 Posted April 14, 2012 Share Posted April 14, 2012 Аз имам Нинтендо работещо, но съм го оставил на село складирано в една стая Имам и някоя друга дискета за него. Кажи какво даваш за този рядък екземпляр Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_EnerGy Posted April 14, 2012 Author Share Posted April 14, 2012 Аз дискети имам искам само да е работещо и с 2 джойстика по възможност дай една-две снимки ако може Link to comment Share on other sites More sharing options...
boundy1987 Posted April 15, 2012 Share Posted April 15, 2012 Аз дискети имам искам само да е работещо и с 2 джойстика по възможност дай една-две снимки ако може Ами трябва да ида на село някой ден и да му направя някоя снимка. Ама не мога да ти кажа кога ще е пиши ми на ЛС да те имам в съобщенията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.