Jump to content
BulForum.com

Продавам маратонки Lonsdale Chelsea

Recommended Posts

Продавам дамски маратонки чисто нови са само един път пробвани не носени.Поръчвани са от Англия и не е уцелен номера отговарят на номер 35, 35.5 по Европейския стандарт (тукашния).Може да се видят в Пловдив (препоръчително е) също така и с куриер, но все пак ако се изяви прекалено сериозен интерес.За връзка тук на ЛС (и по телефона който оставям само на ЛС).

026879860.jpg?r=0

026879863.jpg?r=0

026879861.jpg?r=0

026879862.jpg?r=0

Цена 60 55 50 лева. Цената подлежи на коментар (само при интерес).

Продадени.

да маратонките са същите, но да отбележа номерацията вече я нямат пък и доставката не е 10% (20 паунда е)

Доставката е точно 10% от цената на стоката.Има стотици хора в Пловдив които правят ежеседмични поръчки с този процент надценка.Аз само познавам и съм ползвал двама.Така,че цената на тези маратонки е не повече от 40 лева!Би следвало да я коригираш.Иначе си в нарушение на точка 6 от правилата на форума.И за да не съм самия аз в нарушение на правилата давам 30 лева,защото все пак не са от магазина.

1. Цената, която е определена тук, както вече бе отбелязано подлежи на коментар от заинтересовани хора. Както вече уточних заинтересованите може да ми пишат лично съобщение и да коментираме цената при оглед.

2. След като вие имате толкова надеждни и евтини източници на стоки - моля използвайте ги.

3. Все пак за ваше сведение (за хората които нямат регистрация и никога не са ползвали sportsdirect.com лично ) цената на доставка на каквото и да било от там до България е твърда (не зависи от броя на продуктите) и е £19.99. Твърдението че доставката е твърдо 10% е просто смешно при положение че не се разкрива останалата информация за това че просто се организират повече от 10 човека и си поръчват от една регистрация. Тогава вече би могло доставката да ви падне дори до още по-малко, като примерно 1лв (за неограничен брой продукти, а не изчислявано на всеки от тях).

4. Относно точка 6 бих желал да отбележа, че реалната цена на този модел в официалният сайт на производителя e £19.99, като никъде не е упоменато каква е цената на доставката ( и дали съществува ) за страни извън Англия. За референция Официален сайт. и също така Курс на 1паунд. , като имате в предвид, че най евтиният начин за онлайн пазаруване чрез PayPal ви надценява паунда с 10ст. от показаният в БНБ поради разликата от курс купува - курс продава. Моля направете елементарна сметка.

Gyumishev ако си заинтересован от продукта моля пиши ми лично съобщение, но цена за кожени маратонки от 30лв. при положение че единствената разлика е, че не са зад витрина на магазин и не ти ги продава засукана продавачка, е просто некоректна.

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...