specat Posted April 12, 2012 Share Posted April 12, 2012 имам 2 троянски кона MalwareBytes Anti-Malware ги открива обаче не може да ги махне показва ми че са в някоя директория на гугъл хром трич файловете и при следващото стартиране пак ги има файловете и вирусите,а аваста изобщо не ги намира,та въпроса ми е някой знае ли антивирусна която да ги махне или ще трябва да преинсталирам компа http://alfa.kachi-snimka.info/viewer.php?id=jdv1334221600o.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 12, 2012 Share Posted April 12, 2012 Там ли ти е инсталиран Google Chrome? В C:/chrome ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
specat Posted April 12, 2012 Author Share Posted April 12, 2012 бях го инсталирал в C:/Program files както си е по подразбиране даже го деинсталирах и го изтрих и тези вируси ми ги показва там трия ги файловете от там и пак си стои всичко тази папка ми я показва от антивирусната ама като отворя C: от My computer я няма тази папка Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 12, 2012 Share Posted April 12, 2012 Няма я, защото е скрита или е направена системна. Ретартирай под Safe Mode, пусни да се виждат и скритите и системните файлове и изтрий папката. Също така отвори msconfig и направи така, че тоя chrome.exe да не се стартира с Windows. Link to comment Share on other sites More sharing options...
specat Posted April 12, 2012 Author Share Posted April 12, 2012 не става махнах я и след рестарта пак си я имаше папката направих всичко това и не става освен преинсталация не виждам друг начин Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 12, 2012 Share Posted April 12, 2012 Сложи някоя смислена антивирусна и пробвай пак, защото Malware bytes не е анти-вирусна програма. Пробвай Microsoft Security Essentials или Avast. Link to comment Share on other sites More sharing options...
specat Posted April 12, 2012 Author Share Posted April 12, 2012 с аваста пробвах нищо не откри пробвах с trojan remover откри нещо махна го ще пробвам с другата и ако не стане ще го преинсталирам като ме поизнерви Link to comment Share on other sites More sharing options...
exo Posted April 13, 2012 Share Posted April 13, 2012 Ако си ги изтрил под safe mode и пак се зареждат сканирай с антивирусна която използва собствена среда, не тази на windows-а. Например: Avira AntiVir Rescue System Link to comment Share on other sites More sharing options...
specat Posted April 13, 2012 Author Share Posted April 13, 2012 изтрих ги и пак се зареждат ако не стане ще го преинсталирам благодаря за отделеното време и внимание Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted April 13, 2012 Share Posted April 13, 2012 Опитай с Dr.Web® LiveCD Link to comment Share on other sites More sharing options...
slan Posted April 17, 2012 Share Posted April 17, 2012 Пробвай с решение 2. Чисти се всичко. Най-добре е с две антивирусни програми, но Kaspersky Rescue CD има бъг, сканира до 32%. Bitdefender изиска лиценз, тоест вече трябва да е инсталирана и лицензирана. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.