black`d3vil Posted April 10, 2012 Share Posted April 10, 2012 Мониторът е едно старо HP 17 инча (CRT - с електронно-лъчева тръба). Ако не се лъжа това е модела (или поне така изглежда на външен вид) - http://www.manualowl.com/m/Hewlett-Packard/D8901A/Manual/16236 Малко цветовете са му пообъркани, но предполагам, че с една проста калибрация ще се оправи (май проблема е от един потенциуметър в началото на тръбата). Не ми се иска да го изхвърля на боклука, а може да свърши работа за някой склад или нещо друго, а и да ми освободи шкафа Предлага се без захранващ кабел (влезна ми в употреба, но е 2-3 лева по магазините). Прикачам снимки. Мониторът е в гр. Пловдив. Мога да го изпратя по еконт, но доставката няма да е евтина - сигурно е 15тина кг... и нямам желание да я поема За контакти - 0888 98 89 10 - Наско By nasko_had at 2012-04-10 By nasko_had at 2012-04-10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
black`d3vil Posted April 12, 2012 Author Share Posted April 12, 2012 Замина. Ключ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.