w00x Posted January 17, 2014 Share Posted January 17, 2014 Някаква злобичка ми прозира просто, прекалено настойчиво и неясно откъде... https://www.bulforum.com/index.php?showtopic=32421&page=3904&do=findComment&comment=1495622991 и последвалата на следващият ден тема: https://www.bulforum.com/index.php?showtopic=127550 да не се чудиш просто от къде е идеята. И най-вече, защото history repeats itself, горната илюстрация влиза като карикатура. Само дето щеше да е по-забавно ако имаше и iPhone и Kindle, че и при тях стана така. https://www.bulforum.com/index.php?showtopic=102837&page=3&do=findComment&comment=1495449756 и съответната тема: https://www.bulforum.com/index.php?showtopic=103782&hl= ---------- Което ми напомня, че си купих едни панталони на Scotch & Soda вчера. Ще взема да отворя тема да си споделяме впечатления и проблеми с номерацията. j/k Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 17, 2014 Share Posted January 17, 2014 https://www.bulforum.com/index.php?showtopic=32421&page=3904&do=findComment&comment=1495622991 В тоя ред на мисли, Пешо трябваше да нарисува Асасина с шлифер. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted January 17, 2014 Share Posted January 17, 2014 (edited) Което ми напомня, че си купих едни панталони на Scotch & Soda вчера. Ще взема да отворя тема да си споделяме впечатления и проблеми с номерацията. j/k Нямах предвид телефоните. И не мисля, че няма смисъл от темата за китайските смартфони. Просто споделям опита си. Допреди един месец нямах никакво отношение и аз, но сега като ползвам, отчитам факта, че те просто са дяволски добра инвестиция на фона на пазара. Който иска да чете, на който не му е интересно да подминава! Всеки си има право на избор! Каквото и общо да има с новите ти розови гащи... Edited January 17, 2014 by AssassiN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 17, 2014 Share Posted January 17, 2014 Да бе. Разбирам те. Ама темата за iPhone-а е идентична. Китайските ще са супер, докато не се появи нещо друго.Пък и в случая обсъждаме карикатурата. Не е нужно да се оправдаваш. Ти попита "Защо" и аз ти отговорих.Не искам да влизам в конфликт. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted January 17, 2014 Share Posted January 17, 2014 20 надолу, но не в това е въпросът. Струва ми се злобничка, за разлика от другите. Просто силно подчертани физически недостатъци. И за да не е само това, намесени китайските телефони. Все едно, ако взема и Пешо да си слагам на сърцето, има сериозен шанс да се гръмна! Смейте се за моя сметка, щом ви е смешно! За мен творбата този път е слаба. Някаква злобичка ми прозира просто, прекалено настойчиво и неясно откъде... Ти защо се сърдиш за такива неща? Това все пак е карикатура, абсолютно безобидна, просто шега, която няма за цел да засегне никой. Все едно раптора да се разсърди, че е изобразен като един от героите на Доньо Донев или пък някой друг от хората които са намерили място в скиците на Антарес. Гледай по ведро на нещата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted January 17, 2014 Share Posted January 17, 2014 Всички говорят за карикатура, но аз поставям тези рисунки в категорията "шарж", т.е. по-скоро е добронамерено, отколкото злобно. Имам предвид както последната, така и предишните. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 7, 2014 Author Share Posted August 7, 2014 (edited) On 8/6/2014 at 2:48 PM, Antares said: Ако наистина не знаеш кой е пикльото, да ти го нарисувам? Понеже все пак съм му обещал на човека... Edited April 22, 2023 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 21, 2016 Author Share Posted March 21, 2016 (edited) Edited April 22, 2023 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 Може да направиш и един морски вариант. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 Не разбирам референцията на тази карикатура. Дали ще може някой да ми помогне малко? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 21, 2016 Author Share Posted March 21, 2016 Ангеле - цък. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 Не мога да го чета това... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 Не мога да го чета това... Аматьор. Ние даже вече пишем така...а Гадин е най-големият майстор в това упражнение. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 22, 2016 Share Posted March 22, 2016 Аматьор. Ние даже вече пишем така...а Гадин е най-големият майстор в това упражнение. Не съм, бе... Ама нали, щот, когато си в Рим.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 22, 2016 Share Posted March 22, 2016 Аматьор. Ние даже вече пишем така...а Гадин е най-големият майстор в това упражнение. Ко? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 22, 2016 Share Posted March 22, 2016 Ко? Веднага! Казвам, ВЕДНАГА изпляскай един отговор на последния скутеров пост в онази тема... и да се свършва веке с тия инсинуации! П.п. Ама пък Пламен може и да е прав в някаква степен, щото на теб ти трябва... особеното състояние на духа, пък аз го правя на трезво Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 22, 2016 Share Posted March 22, 2016 Много си лесен за четене, а и притеснителен откъм писане, но като мисир мисира те разбирам. В къщата ми се появи Варицела. Награбих си децата и жената и се покривам на село - защо би бил тъп въпрос. И не бъди тъп, плийЗ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 14, 2018 Author Share Posted August 14, 2018 (edited) Edited April 22, 2023 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 14, 2018 Share Posted August 14, 2018 БУАХАХАХАХАХАХАХАХА Само не вдявам смокинга... Или той идва от Момчил? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 14, 2018 Share Posted August 14, 2018 Не...когато ти връчват голямата награда, нали отиваш официално облечен... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 14, 2018 Share Posted August 14, 2018 Аз мисля, че това е костюма на Марлон Брандо от филма... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted August 14, 2018 Share Posted August 14, 2018 Мухахахахахахаха! За смокинга не знам, но пък няма никакво съмнение откъде идва мисирската осанка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 24, 2020 Author Share Posted August 24, 2020 (edited) Не е баш форОмско, ама професионалният ми автопортрет... Edited August 24, 2020 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 Майката трябваше да има едно bubble-че и да пише: Noo it's a feature. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 "Майката" е авторът. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts