Antares Posted April 17, 2012 Author Share Posted April 17, 2012 Не, определено не съм имал планове да правя хората по веднъж. Ако ми хрумне нещо ново за даден човек - ще се опитам да го надраскам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted April 17, 2012 Share Posted April 17, 2012 (edited) Обаче само ти рисуваш. Ще е интересно и някой друг да прасне негово виждане. На който му се отдава рисуването, не като мен все е едно рисувам с чужд крак. Edited April 17, 2012 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 17, 2012 Author Share Posted April 17, 2012 Ами то и аз не смятам, че рисувам кой-знае колко добре. Явно най-малко ми пука Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 17, 2012 Share Posted April 17, 2012 (edited) Що бре?Бих казал, че доста добре ти се получават нещата... Edited April 17, 2012 by magdanoz4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 17, 2012 Author Share Posted April 17, 2012 Ами щото аз си знам колко неща НЕ ми се получиха... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted April 17, 2012 Share Posted April 17, 2012 не ми харесва. да се оправи! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 17, 2012 Author Share Posted April 17, 2012 (edited) Edited April 22, 2023 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 18, 2012 Share Posted April 18, 2012 Пеше, останалите ми медальони почти си ги уцелил като бройка, ама не са ми толкоз клепнали ушите бре! Аз не разбирам много от графично изкуство и не мога да преценя доколко всъщност си добър, но дори и със скромните си познания, спокойно ти казвам, че от това може да се изхранваш някой ден ако се наложи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 18, 2012 Author Share Posted April 18, 2012 Благодаря! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted April 18, 2012 Share Posted April 18, 2012 Антарес, голем си ! Всички сме добре нарисувани, но някой са просто N1 откъм идейност /креативност на по-български/. Лошото е, че никой не познавам, но съм сигурен, че представата която даваш за някой /може би дори за повечето/ е на 100% съответстваща. Примерно моята, само дето кръпката ми е от другата страна, но таланта ти е неоспорим. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 21, 2012 Author Share Posted April 21, 2012 (edited) И с това мога да кажа, че съм се поизчерпал откъм идеи. Последния лист го мотам една седмица. Не змам, може и да добавя още неща, ама не е голяма надеждата... Edited April 22, 2023 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted April 21, 2012 Share Posted April 21, 2012 Много добър ! Всичко много добре го представяш спрямо човека и виждането Трябва ти блог + поръчки - трябва повече хора да го видят Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 21, 2012 Share Posted April 21, 2012 Аз държа да знам защо съм свързан с творчеството на Доньо Донев. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 21, 2012 Share Posted April 21, 2012 Ахахахахахахахаха! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 2, 2013 Author Share Posted January 2, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 Тоя форум взе да ми харесва... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 17, 2014 Author Share Posted January 17, 2014 Предварително се извинявам, ама е снимано с телефона. Чак неделя ще имам достъп до скенера, та тогава ще кача наново и ще редактирам... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted January 17, 2014 Share Posted January 17, 2014 (edited) +1 не забелязвам да е с телефона още или поне не на моята матрица Edited January 17, 2014 by PiTT BuLL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted January 17, 2014 Share Posted January 17, 2014 Не че съм обект, ама не ти се е получило... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 17, 2014 Share Posted January 17, 2014 О, напротив. Това му е може би най-доброто попадение. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted January 17, 2014 Share Posted January 17, 2014 Все си мисля, че карикатурата трябва да подсилва нещо характерно! В този смисъл, ако характерното за мен са китайските телефони... Алкохолът е далеч по свойствен за скромната ми личност... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 17, 2014 Share Posted January 17, 2014 Идеята не е защитата на китайските талафони. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted January 17, 2014 Share Posted January 17, 2014 Добре, явно не разбирам изкуството в този случай... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 17, 2014 Share Posted January 17, 2014 Все си мисля, че карикатурата трябва да подсилва нещо характерно! Аз пък мисля, че авторът е искал да подсили и това, че напоследък си напълнял...твърде обемен ми се струваш, въпреки че скоро не съм те виждал да преценя как си с килограмите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted January 17, 2014 Share Posted January 17, 2014 (edited) 20 надолу, но не в това е въпросът. Струва ми се злобничка, за разлика от другите. Просто силно подчертани физически недостатъци. И за да не е само това, намесени китайските телефони. Все едно, ако взема и Пешо да си слагам на сърцето, има сериозен шанс да се гръмна! Смейте се за моя сметка, щом ви е смешно! За мен творбата този път е слаба. Някаква злобичка ми прозира просто, прекалено настойчиво и неясно откъде... Edited January 17, 2014 by AssassiN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts