Sukre Posted April 4, 2012 Share Posted April 4, 2012 Здравейте загубил съм си днес ключа на колата опел зафира в района на хипер маркет мр.бриколаж и централни гробища в пловдив,ако някой ги е намерил случайно ще съм му благодарен ако ми се обади да ми ги върне ще има и възнаграждение.Тел.0895 917310 ще помоля ако може модераторите да направят темата важна.Благодаря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galaxy1980 Posted April 4, 2012 Share Posted April 4, 2012 Значи тази тема е за "Продава(дава под неам)" ?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted April 4, 2012 Share Posted April 4, 2012 Най-посещавания раздел е. На теб какъв ти е проблема? Предполагам, ако утре си изгубиш нещо толкова важно, ще поискаш молбата ти да бъде видяна от възможно най-много хора, нали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sukre Posted April 5, 2012 Author Share Posted April 5, 2012 много добре знам за какво е този раздел просто повече хора влизат тук и затова я пуснах тука темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.