Jump to content
BulForum.com

Продавам DELL Latitude D830

Recommended Posts

DELL Latitude D830

Processor: Intel® Core™ 2 Duo T7300 (2.0GHz/4MB/800MHz) with nVidia Quadro NVS 135M

Chipset: Intel 965GM/Intel 965PM

Display: 15.4" (1280X800) UltraSharp Wide Aspect Ratio TFT display (МАТОВ)

Memory: 2X2048MB, SAMSUNG DUAL CHANNEL DDR2, 800MHZ

Hard Disk: SEAGATE MOMENTUS 120GB 5400rpm Hard drive

Optical Unit: 8x DVD+/- RW Drive

Graphics: nVidia Quadro NVS 135M

Modem: UK - 56.6k V.92 Capable Internal Modem & Adapter

Wireless: Intel® Wireless WiFi Link 4965AGN

Bluetooth: Internal Dell 360 Bluetooth™

NIC: 10/100/1000 Ethernet

I/O ports: 4x USB; 1x FireWire; ExpressCard + PC Card; 1 Serial; VGA; S-Video

Battery/ Adapter: Оригинална батерия, държи се перфектно, изкарва около час и 40 минути на вкл. wireless

Keyboard: чисто нова оригинална клавиатура

Зарядно

Чисто нова чанта DELL

Съвсем леки следи от употреба по задния капак. Перфектна матрица. В сервиз ми казаха, че имал проблем с видеото - мига, не пали. Стана след профилактика. Нямам време да го оставям по сервизи да го правят, понеже ще заминавам в чужбина след 20 дни и ми трябват пари. Така че аз му търся 320 лв в това състояние, пък вече който го вземе ще прецени дали да си го поправя или да го разпродава на части - и в 2-та случая тази цена е повече от добра, просто нямам време да се занимавам да го поправям в момента. Лаптопа не загрява, страхотно се държи с този процесор и рам. Предпочитам който го купи да е накуп, но е възможно и на части.

За връзка: ЛС, Skype (banner4e) или тел. 0890/203-223

Намирам се в Пловдив, но мога да го пратя и с куриер.

Това предполагам е с вградено видео и няма опция за видеокарта на слот? Иначе хубава машинка, ама с проблем по дъното - само на части ... :(

Може и да успее да се оправи, просто нямам време да чакам да бере прах в сервизи. Мисля, че няма опция, но пък има възможност да се превключва от вградено към Nvidia чипа.

Нова цена - 280лв

Линк към снимки на лаптопа.

200 лв за всичко без чантата и хард диска - важи до края на деня.

Лаптопът е запазен засега.

Продава се чантата - оригинална на DELL Latitude за 15''-17'', ползвана е 2 дни с найлоните. Цената е 20 лв крайна.

Снимка 1 Снимка 2 Снимка 3 Снимка 4 Снимка 5 Снимка 6

Чантата ще е за мене ........ най-малкото ,че DELL Latitude са ми машините !!!

Подробности ще дам на лични !

:beer:

Да му е честита чантата на cmdj7! Лаптопът се пуска отново в продажба - 180 лв без хард диск. Имайте предвид, че го давам с 4 гб рам, добра батерия, перфектна матрица, зарядно, двуядрен процесор, nvidia quadro 512 видеокарта, почти перфектен външен вид, чисто нова клавиатура и т.н.

Добавям подарък 1Gb DDR2 667 MHz HYNIX Korea и втората клавиатура за резервни части от снимките.

Цена само за рама - 15 лв.

Всичко е продадено, моля темата да се затвори.

Да завърша и аз темата и след това нека се заключи !

Машината я взех пак аз със съзнанието ,че е ровичкана и проблема е най-вероятно прословутото видео и макар да мислех да я разхвърлям след празниците ,я подхванах тази вечер за да я огледам и сваля това за което я взех ( все пак и идеята за възстановяване ми се въртеше из главата ) -

- зверски "изпечен" чип на nVidia-та с приятна миризма на прегорял фиксажен полимер ..........

- разлика в обявеният и наличен CPU

обявен Intel® Core™ 2 Duo T7300 (2.0GHz/4MB/800MHz) ,а наличен Intel® Core™ 2 Duo T7250 (2.0GHz/2MB/800MHz)

- разлика в обявен и наличен Wi-Fi модул

обявен Intel® Wireless WiFi Link 4965AGN (N-стандарт) ,а наличен DW1490 (B /G стандарт)

- аматьорски наранени болтчета ,които не знам що за сервиз е пипал и отварял .............

В интерес на истината потребителят ми се обади днес и му казах ,че машината изглежда добре и ако се окаже проблема в дъното мога да го подменя ,но все още не бях я отварял ,както и му пожелах успех в UK !

Не съжалявам за нито стотинка защото го закупих на по-ниска от обявената цена ,но все пак е добре да се описва всичко известно за дадена техника ,както и сервизните интервенции свързани с профилактиката и се спомене сервизът ,който от лесна за извършване профилактика ( особено при този модел ) е стигнал до прегаряне на видеочипа :devil

Хайде темата вече е за коша ,а аз отивам да търся из чарколяците си някой D830 със здраво дъно ,но Intel-ско видео ............. :beer:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...