ivoru Posted July 24, 2004 Share Posted July 24, 2004 hora, nqkoj znae li nqkade da se dava kvartira? Trqbva mi v Trakia ili okolo poligrafiqta, nqkakuv malak apartament,obzaveden. Zadaljitelno 4erpq Blagodarq predvaritelno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted July 24, 2004 Share Posted July 24, 2004 Никой явно не знае, ами я аз да ти дам един съвет: Ако имаш под ръка принтер, напиши обявата и остави някакъв телефон за връзка, размножи я на принтера и тръгни от вход на вход да разлепваш. Така много повече хора ще се заинтересуват и ще намериш нещо подходящо. В нашия блок съм чел доста такива обяви и няколко апартамента бяха наети / купени. Аз също съм ползвал този начин с успех. Желая и на теб! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted July 24, 2004 Share Posted July 24, 2004 Съжелявам,и аз не мога да ти помогна ,но мога да ти дам съвет : пусни си обява че търсиш квартира във "Марица"-та,но гледай да ти я пуснат в четвъртък (дълго е за обяснение защо точно в този ден от седмицата,но повярвай ми - така е ) .Пусни си обявата един - два пъти ,но кажи че търсиш без посредници,че тия агенций ще ти съдерат кожата ,и определено ще имаш обаждания.Аз така си намерих Link to comment Share on other sites More sharing options...
paradox___ Posted July 24, 2004 Share Posted July 24, 2004 Можеш и да пробваш във вестник "Позвънете" - звънваш им един телефон и те вписват във утрешния(при късмет) брой. Успех! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivoru Posted July 24, 2004 Author Share Posted July 24, 2004 Никой явно не знае, ами я аз да ти дам един съвет:Ако имаш под ръка принтер, напиши обявата и остави някакъв телефон за връзка, размножи я на принтера и тръгни от вход на вход да разлепваш. Така много повече хора ще се заинтересуват и ще намериш нещо подходящо. В нашия блок съм чел доста такива обяви и няколко апартамента бяха наети / купени. Аз също съм ползвал този начин с успех. Желая и на теб! <{POST_SNAPBACK}> alchemy,to4no obiavi razlepvah dnes,ako si vidi6 na vhoda moje i da q vidi6, stoto zalepih nad 60 obiavi v trakia. ama zasega nqma obajdaniq.ina4e tova e dobar metod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.