virtuozo_ Posted April 3, 2012 Share Posted April 3, 2012 Здравейте имам липси от поредицата "Библиотека галактика" които бих желал да попълня и прочета. Става въпрос за следните книжки: №70 Ах тази алиса ЗАКУПЕНА №106 Фиаско ЗАКУПЕНА №109 Планета на изгнаници ЗАКУПЕНА №115 Дългият следобед на земята ЗАКУПЕНА №116 Съкровището на аптор ЗАКУПЕНА №117 Опцията на Тюринг ЗАКУПЕНА №118 Опцията на Тюринг II ЗАКУПЕНА №119 Певците на времето №120 Кухият човек №121 Човекът в лабиринта Както и две от книжките в подсерия кино също от библиотека галактика: Портокал с механизъм Извънземното Е ако имате някоя от тези пишете какво и за колко продавате. Link to comment Share on other sites More sharing options...
virtuozo_ Posted April 10, 2012 Author Share Posted April 10, 2012 Темата има развитие.Успях да се снабдя с половината от търсените книжки. Останаха ми за закупуване №119,120 и 121 и съм готов да платя по 5 лева на бройка. За книжките Портокал с механизъм и Извънземното давам по два лева да брой. Ако някой знае къде из пловдив продават употребявани книги моля да ми пише на лично. Сергиите до пощата ги знам,както и книжарницата в тунелчето в долния край на главната. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shogunpala Posted April 13, 2012 Share Posted April 13, 2012 В Джумаята има една книжарница за стари книжки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galaxy1980 Posted April 13, 2012 Share Posted April 13, 2012 Тези от моята тема всичките ли ги имаш? My link Link to comment Share on other sites More sharing options...
virtuozo_ Posted April 14, 2012 Author Share Posted April 14, 2012 Тези от моята тема всичките ли ги имаш? My link Имам 118 книги даже с двете от серия кино стават 120. Тези с номера над 110 са излезли през демокрацията и то с тираж 3 пъти по малък от останалите.Аз не на празно давам 5 лева на книга която се събира в задния джоб на дънките Благодаря за предложението Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.