sMARTBomber Posted July 25, 2004 Share Posted July 25, 2004 Bomber, какво се оплакваш? <{POST_SNAPBACK}> Мда то на чужд гръб и 100 тояги са малко... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted July 25, 2004 Share Posted July 25, 2004 На мен ми се рестара 2 пъти и после изключих всичко.няма изгорели работи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted July 26, 2004 Share Posted July 26, 2004 Буря ли е имало?!?! Та аз бях на моренце Като се върнах всичко си беше наред Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctora Posted July 26, 2004 Share Posted July 26, 2004 LAN картата към модема ми изгоря, само че без буря. Имам колеги със същия проблем. Има ли връзка това с интернет достъпа, който ползваме? Сега поддръжката ме включи към USB порта, може ли да изгори и той ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shady Posted July 29, 2004 Share Posted July 29, 2004 На мен монитора мойеби затова щото се казва WAGON което ж превод означава КАРУЦА!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanko Posted June 3, 2008 Share Posted June 3, 2008 То това с "дърпането на кабелите" трябва да върви и с "дежурен по откабеляване'. Смешно е някак. Има решение [mod edit]spam spam spam[/mod edit] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted June 3, 2008 Share Posted June 3, 2008 То това с "дърпането на кабелите" трябва да върви и с "дежурен по откабеляване'. Смешно е някак.Има решение *********** Преди време един техен контакт спаси компа ми,след като наблизо падна мълния...после като ми оправиха разклонителя ми казаха,че защитата буквално се била пръснала Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Wonder Posted June 4, 2008 Share Posted June 4, 2008 Ох на мен за радост досега никога не ми е горяло нищо заради буря или гръмотевици, въпреки че винаги нито си спирам компа нито си вадя нета нито нищо Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted June 4, 2008 Share Posted June 4, 2008 До сега от буря ми горя само кинескопа на стария телевизор,който още работи,но с друг кинескоп.Ама беше много отдавна-мисля че 97-ма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted June 4, 2008 Share Posted June 4, 2008 До ся да чукна на дърво от квато и да е буря нищо не ми е горяло компютъра като никога не вада и не изключвам нищо Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 4, 2008 Share Posted June 4, 2008 На мене ми изпращя захранването, така или иначе щях да го сменям. Даже не съм сигурен дали стана заради бурята, но изгърмя като капсов пистолет, тъкмо по времето на една особенно силна гръмотевица. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GS_Mitaka Posted June 4, 2008 Share Posted June 4, 2008 Прецака ми се вградена лан карта от първата буря. За щастие нищо друго по дъното не е засегнато. Нова PCI Lan-ка + нов Windows и всичко е ток... Голям късмет... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted June 4, 2008 Share Posted June 4, 2008 За щастие имах късмет и нищо не изгоря , просто изключих от всякъде компютъра ... дори и да е в гаранция не ми се иска да изгаря каквото и да е по него . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 4, 2008 Share Posted June 4, 2008 Изгоря ми чушкопека... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 4, 2008 Share Posted June 4, 2008 Изгоря ми чушкопека... Язък...сега трябва да откажеш чушките, щото в микровълновата не стават хубави. На мен досега нищо не ми е горяло...вярно - имам си протектори както за 220V, така и за LAN връзката, но никога не е късно да ме удари директно някоя светкавица. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 4, 2008 Share Posted June 4, 2008 За щастие имах късмет и нищо не изгоря , просто изключих от всякъде компютъра ... дори и да е в гаранция не ми се иска да изгаря каквото и да е по него . Гаранцията няма да ти покрие изгаряне заради токов удар. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rumbata Posted June 10, 2008 Share Posted June 10, 2008 на мен ми изпляска ланката, като я пипнах сигурно имаше 100С , добре, че не ползвах вградената, а допълнителна, иначе на комшията му замина дънцето... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennyg Posted June 10, 2008 Share Posted June 10, 2008 На мен преди 1 година ми изгоряха 2 switch-а, което е добре- предпазили са компютрите в мрежата, в това число и моя. Вече година съм с други и работят нон-стоп без проблеми дори и при бури. Пак се радвам, че не живея някъде по балкана, че там е много по-голяма вероятността да ми изгори нещо от някоя буря Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.