Guest MARE Posted April 2, 2012 Share Posted April 2, 2012 Телефона е от Германия, работи с всякакви сим карти, мемори карта 2г. държан е само в калъф, ползван е 3 месеца,по думите на предния собственик,бил е купен за сина му,обаче той се издънил,едва ли ме е излъгал,все пак е модел 2011 няма драскотини по дисплея. Имам BlackBerry от 2 години,и реших да си подменя телефона,но ми идва малко голям и тежък За това го продавам,цена 350 лева Предпочитам да си остане телефона в Пловдив,ако няма желаещи само тогава куриери Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MARE Posted April 22, 2012 Share Posted April 22, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MARE Posted April 24, 2012 Share Posted April 24, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanislav hvorev Posted April 24, 2012 Share Posted April 24, 2012 320лв и го взимам още сега да 12 на обед ако всичко му е 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.