Jump to content
BulForum.com

Продавам най добрия ТВ телефон

Recommended Posts

Продавам най добрия телефон за който обича да гледа телевизия постоянно! За тези който не са запознати с тв телефоните да поясня.............всички китайчета имат ТВ уш, но само този модел хваща каналите все едно са с HD качество..... при всички останали модели е тъмна индия положението.........Телефона е основно за телевизия иначе има и мемори карта 1гб 2 батерии и 2 сим карти 2 зарядни меню на Български език ........съвсем нормален телефон но определено телевизията е най силната му екстра :)

Ето модела цъкни тук

Цена 90лв 80лв 70лв 60лв ...............за контакти ЛС или 0877555245

......всички китайчета имат ТВ уш, но само този модел хваща каналите с HD картина.....

Би ли пояснил за кои канали с HD картина става дума, че от линка с данните не става много ясно (дай някои примери)...за аналогови ефирни канали говорим, нали?

Би ли пояснил за кои канали с HD картина става дума, че от линка с данните не става много ясно (дай някои примери)...за аналогови ефирни канали говорим, нали?

Изразих се образно че е HD телефона просто сигнала и картината на самия тв канал ги предава се едно е качество на HD на фона на останалите "ТВ" телефони:)

Аха, защото не стана много ясно от първото обяснение (въпреки, че и аз ползвам телефони с телевизия) - едно, че дисплеят е само 320х240, а и между ефирните аналогови канали няма такива с HD. Иначе е вярно, че на някои от китайчетата тунерите им са доста слаби, но други ловят сигнала доста задоволително. Тест за качеството и чувствителността на конкретен телефон с телевизия може да бъде напр. "Билла"-та, която е под бившите Централни хали на главната - ако и там лови каналите, значи е добър. :))

• 3 weeks later...

Аха, защото не стана много ясно от първото обяснение (въпреки, че и аз ползвам телефони с телевизия) - едно, че дисплеят е само 320х240, а и между ефирните аналогови канали няма такива с HD. Иначе е вярно, че на някои от китайчетата тунерите им са доста слаби, но други ловят сигнала доста задоволително. Тест за качеството и чувствителността на конкретен телефон с телевизия може да бъде напр. "Билла"-та, която е под бившите Централни хали на главната - ако и там лови каналите, значи е добър. :))

Наистина телевизията на този телефон е ПЕРФЕКТНА ползвах го почти 2годин (докато му спуках тъчскрина) и наистина тунера хваща перфектно. В движение на таксита съм виждал лсд монитор които правят ужасни смущтения, но този телефон ми стоеше на пепелника в Пасата и нямаше никакви дертове с картина и звук. Наистина е добър телефона.

Най-добрия от Китайчетата.

Наистина телевизията на този телефон е ПЕРФЕКТНА ползвах го почти 2годин (докато му спуках тъчскрина) и наистина тунера хваща перфектно. В движение на таксита съм виждал лсд монитор които правят ужасни смущтения, но този телефон ми стоеше на пепелника в Пасата и нямаше никакви дертове с картина и звук. Наистина е добър телефона.

Най-добрия от Китайчетата.

благодаря за коментара колега да не си мислят че говоря глупости само :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...