Jump to content
BulForum.com

Kупувам мини МП3 Плеър

Recommended Posts

Търся да закупя такъв или подобен вид плеър СНИМКА

Трябва ми да може да се закача и да има карта към него (1гб ,2 гб,4гв - все тая).Трябва ми за тичане.

Търся само оферти от Пловдив.

Пишете ми и ми пращайте снимки или оферти на лично или на мейл: Lubomir.atanаsov1@gmail.com (за предпочитане мейла, защото веднага го виждам)

Поздрави,

Л.

Разходи се до подлеза на Централна гара - има 4-5 магазинчета за електронни джаджи, сувенири, телефони и други - там съм виждал доста от тоя тип. Все китайчета, но за под 15 - 20 пари не може да очакваш друго.

А в интерес на истината видях нещо, което и на мен ми хареса - слушалки тип "тапи" с вграден мп3 плейър и радио + слот за микро СД карта, пак китайче. Изглеждаше интересно, само не знам колко ще седи тая карта в слота като подтичваш, но това е друга тема ...

Поздрави!

Ето ти едно предложение и от мене и то с ВИДЕО поддръжка и радио -

http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?slg=bg&scy=bg&ctn=SA5125/02

http://www.p4c.philips.com/files/s/sa5125_02/sa5125_02_pss_eng.pdf

Изряден технически и с нормални следи от употреда ( екарана е безупречен ) !

Издръжлива батерия !

Зареждане и трансфер на файлове посредством miniUSB /USB - не е наличен в комплекта ,но го има навсякъде за до няколко леда !

Без слушалки - ще си носиш за теста ако ти допадне !

Намира се в гр.Плевен !

Цената е без коментар - 15.00 лева само за плеара или 19.00 лева в комплект с кабел за зареждане /ПС !

Реални снимки нямам време сега да дам ,но ако имаш съмнения в думите ми ще ги направя утре или неделя ........

Точно такова, като от линка ти + 2GB карта - 15лв. Ново!

Заповядай в понеделник на адреса в подписа ми.

А защо gmail ми казва, че адресът Lubomir.atanаsov1@gmail.com не е разпознат?

Нямам идея защо не ти е разпознат, получиш и няколко оферти от колети на мейла и не е имало проблем.

Точно такова, като от линка ти + 2GB карта - 15лв. Ново!

Заповядай в понеделник на адреса в подписа ми.

А защо gmail ми казва, че адресът Lubomir.atanаsov1@gmail.com не е разпознат?

• 2 months later...

Аз имам такава каквато търсиш, преди известно време си я купих, но не я ползвам поради липса на карта памет и си стои чисто нова.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...