JohnnyB Posted March 30, 2012 Share Posted March 30, 2012 Търся да закупя такъв или подобен вид плеър СНИМКА Трябва ми да може да се закача и да има карта към него (1гб ,2 гб,4гв - все тая).Трябва ми за тичане. Търся само оферти от Пловдив. Пишете ми и ми пращайте снимки или оферти на лично или на мейл: Lubomir.atanаsov1@gmail.com (за предпочитане мейла, защото веднага го виждам) Поздрави, Л. Link to comment Share on other sites More sharing options...
head_up Posted March 30, 2012 Share Posted March 30, 2012 Разходи се до подлеза на Централна гара - има 4-5 магазинчета за електронни джаджи, сувенири, телефони и други - там съм виждал доста от тоя тип. Все китайчета, но за под 15 - 20 пари не може да очакваш друго. А в интерес на истината видях нещо, което и на мен ми хареса - слушалки тип "тапи" с вграден мп3 плейър и радио + слот за микро СД карта, пак китайче. Изглеждаше интересно, само не знам колко ще седи тая карта в слота като подтичваш, но това е друга тема ... Поздрави! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dravko Posted March 30, 2012 Share Posted March 30, 2012 http://www.bulforum.com/index.php?showtopic=112895&st=0&p=1495513918entry1495513918 Няма слот за карта, но за сметка на това е с 4ГБ вградена памет и радио Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmdj7 Posted March 30, 2012 Share Posted March 30, 2012 Ето ти едно предложение и от мене и то с ВИДЕО поддръжка и радио - http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?slg=bg&scy=bg&ctn=SA5125/02 http://www.p4c.philips.com/files/s/sa5125_02/sa5125_02_pss_eng.pdf Изряден технически и с нормални следи от употреда ( екарана е безупречен ) ! Издръжлива батерия ! Зареждане и трансфер на файлове посредством miniUSB /USB - не е наличен в комплекта ,но го има навсякъде за до няколко леда ! Без слушалки - ще си носиш за теста ако ти допадне ! Намира се в гр.Плевен ! Цената е без коментар - 15.00 лева само за плеара или 19.00 лева в комплект с кабел за зареждане /ПС ! Реални снимки нямам време сега да дам ,но ако имаш съмнения в думите ми ще ги направя утре или неделя ........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeCh Posted March 30, 2012 Share Posted March 30, 2012 Точно такова, като от линка ти + 2GB карта - 15лв. Ново! Заповядай в понеделник на адреса в подписа ми. А защо gmail ми казва, че адресът Lubomir.atanаsov1@gmail.com не е разпознат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyB Posted March 30, 2012 Author Share Posted March 30, 2012 Нямам идея защо не ти е разпознат, получиш и няколко оферти от колети на мейла и не е имало проблем. Точно такова, като от линка ти + 2GB карта - 15лв. Ново! Заповядай в понеделник на адреса в подписа ми. А защо gmail ми казва, че адресът Lubomir.atanаsov1@gmail.com не е разпознат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zrockbg Posted June 16, 2012 Share Posted June 16, 2012 Аз имам такава каквато търсиш, преди известно време си я купих, но не я ползвам поради липса на карта памет и си стои чисто нова. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.