Jump to content
BulForum.com

Обичайте роднините и приятелите си...

NeverFirst

Recommended Posts

Момчета и момичета - обичайте и ценете роднините си и близките си приятели във всеки един миг от живота ,защото животът е кратък. Наскоро ми се случи страхотна трагедия / предпочитам да не коментирам повече / и за пореден пък се уверих колко е важно да цениш тези , които са ти най-близки. Просто не се поддавайте на ядове и бесове - ценете времето с любимите, защото всеки миг може да е последен. Никога не го забравяйте това иначе някой ден може горчиво да съжалявате. Бъдете добри и се опитвайте да направите околните щастливи и не бъдете гадни егоисти , които само за себе си мислят. Времето , прекарано с най-близките хора , е по-скъпо и от всичкото богатство на земята ,така че моля ви ,не умолявам ви , не го пропилявайте ....

П.С. Последните няколко дни разбрах какво значи Ад под небето - дано вие никога не го узнаете ...

Обичам ги... Обичам ги повече отколкото трябва, отколкото заслужават и от колкото мога. Обичам ги защото няма заслуги и няма трябва. Обичам ги много. Обичам ги... толкова.

Адски много съм съгласен,че трябва да ценим любимите хора.било то близки,приятели.Нормално е понякога да имаш чувството,че ги мразиш,да не искаш да ги виждаш,но в крайна сметка се убеждаваш,че те са твоя живот,че те те карат да живееш.Аз лично адски много обичам близките си и приятелите си и страдан понякога от това,но те си остават хората заради които живея

Neverfirst...много хубаво си казал всичко.така си е.всеки миг може да е последен...за това не се карайте с никой...обичайте се!

NeverFirst каквото и да си преживял много сажалявм, че е станало така, но явно то те е довело до тези невероятни разсъжденя за обичта към близките ти хора! Казал си го страхотно.

Човек наистина трябва да обича както казват "като за последно" с цялото си сърце.

Като че ли рядко ги казваме тези думички - "ОБИЧАМ ТЕ". Понякога чувстваш, че обичаш с цялото си същесво а толкова ти е трудно да ги изречеш. Мисля че е добре винаги да казваш обичам те: обичам те - на любимия човек, обичам те -на приятел, обичам те на - майка,баща, роднина. Просто трябва да го казваме, мисля че и на отсрещия ще му е приятно да го чува и да знае че и той е обичан. Но също така трябва и да го ПОказваме и да го ДОказваме в всеки един момент от време. Така мисля.

Добре казано NeverFirst. Само бих добавил, че няма начин да не се ядосваме точно на най-близките си/даже това става много често/, но не трябва да го възприемаме навътре, защото едва ли точно някой от тях ни мисли лошото.

Прав е. Няма спор по този въпрос.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...