Jump to content
BulForum.com

Merged: Немски речници

sonic872

Recommended Posts

иначе се разрови из free-тата мисля че го има на доста места

Не е лошо :P

Може би го има, но би ли ми казал името на програмата, понеже на "ELIT" излизат около 1200 резултата... :confused

• 1 month later...
Da ne otvarqm nova tema. Kuv e nemskiq ekvivalent za flex type .nqkoi da znae nqkakva programa ?

Ъ-ъ-ъ, какво точно трябва да може да прави немският еквивалент на FlexType? (без да зачекваме въпроса, че можем да минем и без самия Flex Type)

DeZoeker ,tva 4e mojem da minem i bez flex type e qsno -az taka q karam.No mi trqbva nemskata azbuka ,i edinstvenoto za koeto se seshtam e neshto ot roda na flex type .. nali 4atkash ? kato tursq dumi v virtualnite re4nici naprimer i kato mi potrqbva UmLaut,ot de podqvolite da go izkaram :)

DeZoeker ,tva 4e mojem da minem i bez flex type e qsno -az taka q karam.No mi trqbva nemskata azbuka ,i edinstvenoto za koeto se seshtam e neshto ot roda na flex type .. nali 4atkash ? kato tursq dumi v virtualnite re4nici naprimer i kato mi potrqbva UmLaut,ot de podqvolite da go izkaram :)

Ми добави си клавиатурната подредба за немски, дето е в Уина... Не разбирам защо да не използваш нея. Сега ме питай как. По същия начин по който си си добавил клавиатурната подредба за българския. Уин има подредби за n езика - пускал съм финландска подредба на клиент... Десен бутон на индикатора в таскбара ->properties и от там add... Изумявате ме понякога...

EDIT: Току що го направих - ей ги на: qwertzuiopüasdfghjklöäyxcvbnmQWERTZUIOPÜASDFGHJKLÖÄYXCVBNM

Това е German(standard), а гледам, че има и австрииски и швейцарски и люксембургски...

Само дето ми е стар диска с Уин, а те май правиха някакви промени там в правописа и графиката си...

EDIT2: Аз не съм врачка да гадая - от къде да знам, че ти е прецакан Уин-а?! Следващия път бъди по-конкретен, щом не искаш да реагират хората като мен... Ако знаех - нямаше да ти давам такива идеи. И се съмнявам аз да съм ти казвал да си преинсталираш ОС-а... Щото ако само клавиатурните подредби са зле - не виждам проблема... Ако искаш ще ти изпратя файла за немската подредба - не е голяма философия...

ov3rm4n ,winboza mi e bugnat i "podredbite" mi ne ba4kat. kakto kazax ,tursq software.Ako ba4kaxa ,vuobshte nqmashe da pitam ,a shtqx da si go naprawq .. i predi da si mi kazul da si preinstallna wina ,kato imam vreme -shte go naprawq.Za sega nqmam takova i tursq programa.Kato nqma da mi pomagash ,ne me i obvinqvai pone ..

1075410449.gif

РЕЧНИК

BigDic 1.0

Универсален многоезичен речник. Подръжка на неограничен брой езикови бази. В първата версия са вградени Английско-Българска, Българо-Английска, Френско-Българска, Българо-Френска, Немско-Българска и Българо-Немски Бази. Притежава широки възможности за превод от различни програми. Лесна употреба.

Повече информация както и да изтеглите пробна версия можете от сайта на речника http://www.geocities.com/monixdictionary

a какво има в Корал-а на Габерофф в тоя цял диск ... аз имам някъв речник техен за 10лв. беше ... ама е май 30-тина мегабайта ... не приказва ама май си има всички думи ... тоя да не е цял диск само щото има произношение на думите

Един колега ще донесе другата седмица оригинални самоучители за правилен говор на

1. Немски език

2. Френски език

Всяка част е на отделен диск от германска фирма. Не съм преглеждал още съдържанието им лично, само ги погледнах, но другата седмица като ги донесе пак, ще ги кача на warez-а ако има място.

a какво има в Корал-а на Габерофф в тоя цял диск ....... ... тоя да не е цял диск само щото има произношение на думите

Да.....маи затова е цяло ЦД. Ама мисля, че можеше и да се упражняваш. Произнасяш на микрофона думата и ако произношението е правилно те прехвърля на следващата думичка. :)

Някой знае ли Руско-Български и Българо-Руски електронен речник?Пуснете поне някое линкче-доста съм ровил в Нета,но досега не съм открил нещо,което да ми свърши работа.

Ами бих го upload-nal но съм с достъпна+ и това ще ми отнеме МНООООГО време. иначе се разрови из free-тата мисля че го има на доста места

Не е лошо :P Ако става дума за начинаещ си дръпни Relaxa-ta. Видях че сега някои я е качил в warez-a. Нали имаше промоция от Мтел и я даваха с прима пакетите

man dai nasam az 6te go upload imah go no moq disk ne e v pld :angry:

Един колега ще донесе другата седмица оригинални самоучители за правилен говор на

1. Немски език

2. Френски език

Всяка част е на отделен диск от германска фирма. Не съм преглеждал още съдържанието им лично, само ги погледнах, но другата седмица като ги донесе пак, ще ги кача на warez-а ако има място.

o4akvame te :)

• 2 weeks later...

Relaxata cd1 i cd2 на wareza, като почне иснталацията ми иска сериен номер на продукта. Няма crack.

Как се справихте с инсталацията на АОК1?

• 7 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...