w00x Posted September 12, 2022 Share Posted September 12, 2022 Аз от по-големите само IKEA Symfonisk съм чувал и звучеше прилично. С кабел е обаче. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted September 12, 2022 Share Posted September 12, 2022 2 minutes ago, w00x said: Аз от по-големите само IKEA Symfonisk съм чувал и звучеше прилично. С кабел е обаче. Трябва ми нещо дето като съм на двора на къщата или като вечеряме навън с гости примерно да свири. Гледам, че един юзер е пуснал нещо подобно в продажбите, трябва да се разберем и ако ми хареса да го взема. Загледах се и в тоя Sharp ама нещо отзивите не са много ласкави. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted September 12, 2022 Share Posted September 12, 2022 Това е страхотно: https://www.sony.bg/electronics/bezzhichni-tonkoloni/srs-xg500 От всичко на пазара, цена-качество е уникат за целта. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted September 12, 2022 Share Posted September 12, 2022 7 minutes ago, Mockingbird said: Това е страхотно: https://www.sony.bg/electronics/bezzhichni-tonkoloni/srs-xg500 От всичко на пазара, цена-качество е уникат за целта. То хубаво, че е страхотно... ама 900 кинта ве брат. Хората по евтини коли карат да го еВа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted September 12, 2022 Share Posted September 12, 2022 (edited) В момента в емаг е на 670 лева. П. П. Иначе аз си ползвам ultimate ears wonderboom 2, но тя си е малка дрънкалка… Доста добре се справя, но е доста далече от Сонито… Edited September 12, 2022 by Mockingbird Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chasti Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 @w00x https://www.emag.bg/tonkoloni-edifier-2-0-42w-cheren-r1100-bk/pd/D85183MBM Това май е оферта, а? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 Тези винаги са си били на сходна цена. Не знам как свирят обаче, не съм ги чувал. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 (edited) Имам R1280DB модела. Свирят чудесно за парите си. Вграденият им ЦАП не струва. В блутут режим свирят добре, но има лек шум. Странично разположените контроли са много удобни. Дистанционното също е удобно. Предполагам като звук няма да имат никаква разлика с R1100. Но ми се струва, че ги бях мяркал за около сто лева, май 109 лева беше…преди два-три месеца… Edited February 3, 2023 by Mockingbird Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 Като чуя някакъв паразитен фонов шум и направо ме хващат лудите. За щастие, отдавна не ми се е налагало да боря такива. Да се надявам, че ще остане така. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 Same here Шума го има само в блутут режим. Честно казано т. нар. хис е направо незабележим при моя модел. Постарали са се китайчугите, но ДАК-а им не струва. Вграденото аудио на компа е с по-добър… Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts