RaptoR Posted January 5, 2022 Share Posted January 5, 2022 3 hours ago, charmock said: Виж тези Creativ ако ти харесат се обади утре да ти я вземем. Мисля, че 60 лв. беше нашата цена. Значи не това, подобно съм гледал: https://www.emag.bg/soundbar-trust-asto-rs-21046/pd/DD2DR7BBM/ Ама в случая в сравнение с Криейтив - естествено него ще взема, така че поръчвайте. И без това имам на Данчо да давам пари. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted January 5, 2022 Share Posted January 5, 2022 Ок, ама най-вероятно ще дойде утре следобед. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 5, 2022 Share Posted January 5, 2022 13 minutes ago, charmock said: Ок, ама най-вероятно ще дойде утре следобед. Както се сещаш, аз бърза работа нямам... Само ми се обадете като дойде да не забравя. Хем като мина през вас, после Матрьошка => Брези => брезов сок => Жигули... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted January 7, 2022 Share Posted January 7, 2022 On 1/5/2022 at 9:03 PM, RaptoR said: Както се сещаш, аз бърза работа нямам... Само ми се обадете като дойде да не забравя. Хем като мина през вас, после Матрьошка => Брези => брезов сок => Жигули... Тонколоната ти е в сервиза, когато можеш мини да си я вземеш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 20 hours ago, charmock said: Тонколоната ти е в сервиза, когато можеш мини да си я вземеш Благодарско Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted January 23, 2022 Share Posted January 23, 2022 Човек кога има хубави комшии получава хубави подаръци. Комшиите купиха апартамента над нас заедно с цялото обзавеждане. Аз знаех, че предишния комшия има тези Техникси и че ще ги остави на новите собственици да им се радвата. Ама новите собственици са от едно смолянско село и въобще си нямат представа кви са тези работи и ми ги подариха иначе щели да ги изхвърлят. Страхотен звук вади тоя сет, ама мамка му да пукна ако знам де да си го навра. У нас само в едната тоалетна няма музика. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 23, 2022 Share Posted January 23, 2022 (edited) Дай ми ги бре, жги купа!!! Бахти, верно ли още има такива хора хал хабер да нямат... Ай честито ти ся овчари за съседи. Силно ти пожелавам да са от хубавите хора, а не от селташкия тип, че не ми се мисли... Edited January 23, 2022 by RaptoR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted January 23, 2022 Share Posted January 23, 2022 1 hour ago, RaptoR said: Дай ми ги бре, жги купа!!! Бахти, верно ли още има такива хора хал хабер да нямат... Ай честито ти ся овчари за съседи. Силно ти пожелавам да са от хубавите хора, а не от селташкия тип, че не ми се мисли... В интерес на истината при все, че са хора от село и са леко простовати, всъщност са много приятни и ми е хубаво да общувам с тях, дори често слизат у нас на кафе или ракия. С удоволствие бих ти ги дал, но ни предстои закупуване на имот на село и най-вероятно ще отидат там, щот и нам трябва да се озвучаваме с нещо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 23, 2022 Share Posted January 23, 2022 (edited) 2 minutes ago, charmock said: В интерес на истината при все, че са хора от село и са леко простовати, всъщност са много приятни и ми е хубаво да общувам с тях, дори често слизат у нас на кафе или ракия. С удоволствие бих ти ги дал, но ни предстои закупуване на имот на село и най-вероятно ще отидат там, щот и нам трябва да се озвучаваме с нещо. Чудесно! И браво, че си попаднал на хубави хора - там горе или са уникално готини, или са тотални щети.... Edited January 23, 2022 by RaptoR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted February 9, 2022 Share Posted February 9, 2022 Видене, как е саундбара? Че искам да карам колкото се може повече без слушалки и смятам нещо такова да взема за когато съм сам в къщи. Че с тези слушалки на ушите по сума време само проблеми. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 Да Видене, я кажи дали е хубаво това чудо, аз криейтив си ги обичам много, а и на жена ми е хубаво да и сменя тонколонките с нещо такова- Та и аз като мИРКата искам отзиви. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 (edited) Срам не срам ще си призная, че още не съм го пуснал активно... Трябва да разглобявам целия компютърен сектор, а нямам никакво време. Пробвах го само с телефона, пусках ютюб - звукът е приятен, не е лоша машинката, но не очаквайте чудеса. Много е лекичък и явно е предимно за разнасяне. Не очаквайте обаче кой знае каква сила. Аз разбира се съм свикнал с моя огромен JBL и съм разглезен. За дреболии обаче е отличен - примерно за ползване с лаптоп или телефон. Нямам данни за това колко носи батерията още, както и за обхвата на бултуута. За моята цел ще си върши работата чудесно. Плюс имам и опцията да го разнасям. ЕДИТ: Любо, ако искаш да го донеса като идвам за бойлера да го чуеш? Edited February 10, 2022 by RaptoR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 Аз с кабел и компютър ще го ползвам. Батерията не ме интересува. Основно музика и игри когато съм сам, иначе слушалките Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 3 minutes ago, mIRCata said: Аз с кабел и компютър ще го ползвам. Батерията не ме интересува. Основно музика и игри когато съм сам, иначе слушалките Това нещо да го ползваш за основно - някак слакърска работа. Казвам ти, слабичко е. Аз обясних, че ще го сложа на втората си машина и нямам особени претенции. Главната ми машина е с тежки Едифайъри, които за размерите си вършат чудеса... Така че си помисли. 65 лева е един обяд за двама, не е нещо съществено, но после да не ревеш, че нямаш хала. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 Честно казано или взимаш прилични активни 2.0 букшелфчета или караш на слушалки. От тези саундбари нищо не може да се очаква. А за игри и филми баса е от основно значение.... Аз наскоро взех тези R1280DB. Естествено ги налазих за много приятна сума. Страхотни са за парите си. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 нямам място на бюрото за такива големи, затова загледах този саундбар, че е нисисчък. Малко място може да се освободи, като взема стойка за мониторите и ги вдигна на нея и техните стойки освободят място. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 Мдаа, неприятно. Вариант 2.1, с малки десктоп колонки? Така като гледам можеш да ги сложиш легнали под мониторите, а басчето да го нариташ някъде на земята... Пак ще е по-добре от саундбар. Или пък саундбар с бас... Има и такива... Но всичко зависи от бюджета де.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 (edited) 18 minutes ago, Mockingbird said: а басчето да го нариташ някъде на земята От ляво лазерен принтер, от дясно кутия за комп. Вече я ритам доволно като ставам. Няма място за мен, камо ли за бас Старото бюро беше 1.60 - място да се гоним. Даже скенера бях сложил. Сега - няма Edited February 10, 2022 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 https://www.edifier.com/product-e25hd.html https://www.edifier.com/product-r12u.html Зад мониторите можеш да ги сложиш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 Едните 25 лв другите 400 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 Давам ти варианти. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 5 hours ago, mIRCata said: нямам място на бюрото за такива големи, затова загледах този саундбар, че е нисисчък. Малко място може да се освободи, като взема стойка за мониторите и ги вдигна на нея и техните стойки освободят място. Слакър, не ставаш ли разноглед така??? Саунбарът ще ти пасне отлично отдолу, но и в ъглите може да сложиш като моите Едифайъри спокойно. Не очаквай стойка да те спаси - няма как да вдигнеш толкова мониторите (без естествено да стане тотално мазало) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 (edited) 1 hour ago, RaptoR said: Слакър, не ставаш ли разноглед така??? Идеално е така. Да не казвам, че отгоре е 4к телевизора и чат влиза в употреба като 3, но рядко. 1 hour ago, RaptoR said: няма как да вдигнеш толкова мониторите Аз ако ги вдигна малко нагоре ще стане много добре, защототогава ще отпусна главата(врата) на облегалката на стола и ще ми е по-отпуснато от сега Реално за максимално удобство в момента трябва да ги вдигна между 10-20 см нагоре Edited February 10, 2022 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 Ако работиш легнал може. Ако стоиш на нормален стол седнал ще вириш главата и ще получиш болки във врата веднага. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted February 11, 2022 Share Posted February 11, 2022 Той Мирослав е нашата гордост, с 8 крайника и 10 очи - за да пише кодовете по-бързо. Само дето в Дестъни 2 е слабак. Аз просто харесах концепцията за нещо хоризонтално под монитора и за това попитах. Сегашните тон колони на жената са Creative пак, но са вдигнати наш секцията и са на едно място, на което има също така принтер, медията на Cooolbox, UPS, Ubiquity Access point, на Самсунг телевизора All in one box-а и те, та е малко нагъчкано. Но явно за 65 лева няма да си реша поблема, трябва да скачаме в дълбоки води Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts