Midex Posted March 11, 2005 Share Posted March 11, 2005 Абе като искате да "си изясните произхода" на някой неща, магазинът е на 20 метра до Азията - отиваш в първото място, купуваш си и консумираш във второто.....само трябва да си вземеш чашка И аз ще идвам, сам, за да се разцепя!И ми се яде китайско, така че внимавайте! Малииии....пак ще си останем гладни значи....май по-добре още отсега да поръчаме порциите на Карамана, че утре ония няма да смогнат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeHu Posted March 11, 2005 Share Posted March 11, 2005 Тоя път май и аз сама ще идвам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 11, 2005 Share Posted March 11, 2005 А аз както винаги ще дойда сам. Мисля този път да хапна нещо лютичко, така че да му мислят тия, които ще седнят срещу мен :Р А в името на анархизма и анти-социалността може да си взема чесън от вкъщи - може да си носите противогази :Р Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 11, 2005 Author Share Posted March 11, 2005 Пиленце, ни мойш ма сплашиш Турнаха ми някво специално лекарство на един зъб и мога да ти кажа, че слонове трепе туй нещо С чесън щe плаши...аматьор! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted March 11, 2005 Share Posted March 11, 2005 Аз сигурно и най-вероятно ще закъснея.На даскало съм.Просто последният час имам инспектор по история и няма как да отсъствам,а часа свършва в 6:30.Така че ще се видим направо в Азия Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted March 12, 2005 Share Posted March 12, 2005 Малеее.. срам! Ще идва @karaman и нова потребителка и аз ще трябва да отсъствам! Който пръв ме гръмне ще получи голямата награда - последните 15лв, останали в портфейла ми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted March 12, 2005 Share Posted March 12, 2005 запазете един куршум и за мен. След като снощи закъснях с 2 часа от определеното ми от майка ми вяреме съм наказан да не излизам за неопределен период. И освен тпва като се прибере след малко майками и ме види на кво прличам пак ще има кавги. Но все пак ще гледам да дойда няккси Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aliendreamer Posted March 12, 2005 Share Posted March 12, 2005 ee vse se kanq maina i pak artisah obehstavam sledvahtiq put 100% tupnaha mi sega edin izpit nqma kak da se izmukna trqbva se gotvq :0 btw dulsineq v kraina smetka na kolko godini se okaza stana mi interesno sled tolkova izvineniq i tn .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted March 12, 2005 Share Posted March 12, 2005 @Aliendreamer ми тази БАБА се оказа на близо 25 години +-1. Довечера ше се наплющим яко ... с манджаааа ... ако изобщо ям Относно отсъстващите ... ни са гърмете че другия път няя има хора ... земе се уиплаши челядта и ше ни забранът със закон такиа срещи ... П.С. - гррр тая клавиатура е мноо умряла особено след снощи .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted March 12, 2005 Share Posted March 12, 2005 @Aliendreamer ми тази БАБА .... <{POST_SNAPBACK}> Хайде без обиди ,тогава аз съм ви ЧИЧО!!! Не знаете ли че не е прилично да разпитваш момиче за възраста й ? Относно гърмежите можели да присъствам ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dulsinea Posted March 12, 2005 Share Posted March 12, 2005 @Aliendreamer ми тази БАБА се оказа на близо 25 години +-1.<{POST_SNAPBACK}> Кажи, бабиното? Жалко, че няма да мога да дойда довечера, за да видиш ти кой е баба! Много ме е яд, но съм на работа. Съвсем бях забравила, че днес се отработва! Айде весело изкарване! И дано следващия път да мога да се запозная с теб, бабиното! Ха-ха-ха!!! Спокс, pyroman, аз такива новородени ги кльопам на закуска, ама ся съм си дала чинето на ремонт, та затва на Lord_Gudo ся ша му се размине! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted March 12, 2005 Share Posted March 12, 2005 @karaman щом казваш - добре Shade доста време не си "уважавал" клоуна ще ти се разсърди Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted March 12, 2005 Share Posted March 12, 2005 @Pechenata я забравете... Беше на сауна преди половин час с последните финанси... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 12, 2005 Author Share Posted March 12, 2005 We shall miss you all! Ще почетем липсата ви с едноминутно дъвчене на грахчета! Винаги има следващ път! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted March 12, 2005 Share Posted March 12, 2005 Аз ще успея да дойда на време Keep Fuckin` Support Metal Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeHu Posted March 12, 2005 Share Posted March 12, 2005 Аз и Али сме на линия както обикновено... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TITAN4O Posted March 12, 2005 Share Posted March 12, 2005 y0 не ме забравяйтее Ще гледам да съм точен .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted March 12, 2005 Share Posted March 12, 2005 Ех бабо бабоооо жалко че няма да дойдеш ... така исках да се запозная с теб ама ТЦ ... иначе за кльопането можем се разберем по някъф начин ... аидее тръгнах ... та да идвам ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 12, 2005 Author Share Posted March 12, 2005 Срещата мина без...почти без инциденти Гилдията на олигофренчетата е на път да приеме като почетен член любимото ми пилеце - The'ScorpioN! Три пъти ура! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeHu Posted March 12, 2005 Share Posted March 12, 2005 Срещата беше перфектна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted March 12, 2005 Share Posted March 12, 2005 zakoravqli piq4i be ei piqt si4ko iskam i snimki Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted March 12, 2005 Share Posted March 12, 2005 Само за протокола да отбележа: Тези които не дойдоха МОГАТ САМО ДА СЪЖАЛЯВАТ!!! Пропуснаха една доста,меко казано,ЯКА среща! Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted March 12, 2005 Share Posted March 12, 2005 Наистина беше СУПЕР Ето и картинки Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted March 12, 2005 Share Posted March 12, 2005 е нищо, другия път карамане честит нов телефон. тва ако не е Т630 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted March 12, 2005 Share Posted March 12, 2005 Хубава среща беше. Наприказвахме се, видяхме BeHu как се напи, хапнахме сладолед и всеки по пътя си . Айде пък дано от следващия път да имаме шанс да ходим някъде на открито! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.