BeHu Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 Това с капарото едва ли ще стане...Поне според мене де... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMX Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 Където и да се ходи,каквото и да се прави,там съм !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 Хм...та за капарото - искат около 10-15 лева,не мисля,че ще е проблем аз да платя,а след това да се оправим с парите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeHu Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 Принципно няма да е проблем, но от опит знам, че когато даваш и чакаш след това да ти ги върнат винаги си на минус.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 Аз доколкото съм запозната,капарото ти го приспадат от сумата за самата консумация след това...Ако всеки си плати своето,вариантът да съм на минус е малък,пък ако стане-здраве да е,следващият път някой друг... Както и да е, с организационните неща ще се справя Link to comment Share on other sites More sharing options...
antychrist Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 pi6ete i mene na tazi sre6ta Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 При мен работата малко с на**а, тъй като доста изфирясаха финансите ми. Ако успея да измрънкам майма ми за някой друг лев ще дойда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeHu Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 shadowhand сега е мой ред да кажа, че в събота те искам на 100 процента с нас!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 Този път ще направя всичко възможно да дойда !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 идвам на 99% щото ся ме е хванала няква болест... засега не ме пишете в списъка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 ima ogromen 6ans da doida i az... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jane_Doe Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 С удоволствие бих се запознала с CUOTE и специално за него няма да напи6а един лаф с голяма предистория,но това е ве4е друга тема Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 11, 2005 Author Share Posted February 11, 2005 С удоволствие бих се запознала с CUOTE <{POST_SNAPBACK}> A? Кой тва? Иначе, ето часовете - Хората, които не знаят къде отиваме, да бъдат в 18:00 на познатото място - пред часовника на пощата. Там ще бъда аз и ще ги ескортирам. Тези, които знаят къде ще се ходи, да са в 18:45 пред Бродуей. Там ще бъде RiMy_SuN. Ще направя резервацията за 19:00, за да може да се съберем всичките на едно място и да дадем шанс на закъснелите. Ами това е. Ако има неразбрали, да питат Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Хубаво ще е да оставиш това за часовете и в първия пост. Иначе в 18:45 съм пред Бродуей! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TITAN4O Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 И аз идвам пишете ме !!! Ще съм на пощата в 18:00 !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Хора, само за да не закъснея, си дойдох 1ден по-рано Такаче и аз идвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
saint_jorjo Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 iskam i az da doida ili se sabirate samo poznati fizionomii ako moje molq pokanete me ne obi4am da hodq nikade nepokanen Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 iskam i az da doida ili se sabirate samo poznati fizionomiiako moje molq pokanete me ne obi4am da hodq nikade nepokanen <{POST_SNAPBACK}> А уе пич я земи да прочетеш няколко страници от тия105. Ако си направиш този труд ще видиш поне 100 отговора на този въпрос. Покани няма по простата причина, че идва всеки които иска, ако искаш идваш ако не, неидваш - сам си решавай Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 @George_131 по спокойно де ,ти още малко и ще му скочиш на веждите @saint_jorjo Както каза и Джордж, щом имаш желание Идвай. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aliendreamer Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 аз все се каня и алукард и тои все ме навива ама маи пак ще се наложи да пропусна след сесията обещавам официално да се домъкна и аз. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saint_jorjo Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Ama az 6te doida ama mnogo piq i posle nqkoi trqbva da me prebira 6toto ne moga da hodq. A da i taq ve4er sme si zeli edno lityr4e s malkiq go6o i se razmajem ne znam dali 6te imam sili i za utre oba4e ako imam tam sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 11, 2005 Author Share Posted February 11, 2005 Резервацията е направена! Няма връщане назад Утрешната среща ще е something else! Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Резервацията е направена! Няма връщане назад Утрешната среща ще е something else! <{POST_SNAPBACK}> something else???в смисъл?ще се завръщат старите традиции или ще има нещо ново? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Takaa... времето дойде и аз да се домъкна да ва видя. Особено Shade... Тва момче изобщо не подозирах кви скрити заложби има. Но кат гледам мнол сте ми интелигентни за мени, та ако не бяха заплахите от страна на някои хора сигурно пак нямаше да се наканя. Ааа и да не забравя да питам : Тва само за поканени ли е или може и нови хора да идват А пък ако няма места/тоест аз нали навреме се сетих да кажа, пък е с резервация/, ша остане за следващия път Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeHu Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Chaos...аз такова....аз съм добро детенце !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.