Death_rideR Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 A vyzrastovi ograni4eniq ima li? Ili vseki oligo e dobre do6al Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 Няма никакви ограничения.Който има желание идва . Самоче всичко е на ваша отговорност !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 Няма некакви ограничения.Който има желание идва .Самоче всичко е на ваша отговорност !!! <{POST_SNAPBACK}> Общо взето зависи от това до каква степен на излагация сте готови да се подложите. Ама ако Психара не се появи се скофтват нещата, няма да усетите тръпката на повсеместната олигофрения Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 Общо взето зависи от това до каква степен на излагация сте готови да се подложите. Ама ако Психара не се появи се скофтват нещата, няма да усетите тръпката на повсеместната олигофрения <{POST_SNAPBACK}> Бих казал няма да усетят тръпката от клоуна на McDonalds . Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 30, 2005 Author Share Posted January 30, 2005 Оставете го клоуна...викам да започнем да налитаме на живо По главната фраш с потенциални желаещи - и мъже, и жени Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 абсолютно съм навит. особено на жени... Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 абсолютно съм навит. особено на жени... <{POST_SNAPBACK}> Ти ще си на сухо братле, бабите по това време гледат серияли Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 Оставете го клоуна...викам да започнем да налитаме на живо По главната фраш с потенциални желаещи - и мъже, и жени <{POST_SNAPBACK}> Явно отново ще имам работа с фотоапарата... абсолютно съм навит. особено на жени... Май няма да ти излезне добро име . Всъщност да не ти пука.. важното е на мен да ми е интересно . Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 Май няма да ти излезне добро име . Всъщност да не ти пука.. важното е на мен да ми е интересно . <{POST_SNAPBACK}> е що да не ми излезе добро име. кво лошо има да се запознаваш с непознати момичета по главната. е, от начина по който си мисля да го правя има маааалка вероятност да ми излезе лошо име. но само дано е хубаво времето... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Death_rideR Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 ami az sram nqmam i moga da sa izloja dosta bez da mi puka... ta koga i kade kazahte e sre6tata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 ta koga i kade kazahte e sre6tata <{POST_SNAPBACK}> В Post #1 се дава информация почти винаги. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 31, 2005 Author Share Posted January 31, 2005 почти винаги. <{POST_SNAPBACK}> Намекваш, че не си върша работата както трябва, така ли да разбирам @Death_rideR, заповядай, кандидат олигофрени винаги се приемат радушно Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 Намекваш, че не си върша работата както трябва, така ли да разбирам <{POST_SNAPBACK}> Че я вършиш вършиш я ,но може и по-добре !!! Шансът да оставим нещо след себе си е един - 5ти февруари, 18:00, часовника на пощата.Can we dig it? CAN WE DIG IT? CAN WE DIG IT? <{POST_SNAPBACK}> В сравнение с другия текст часът и датата се губят. Добре ,че знам кога е иначе трябва да слагам още един чифт цайси Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 31, 2005 Author Share Posted January 31, 2005 Taka по-добре ли е Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 Екстра !!! Благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 Така като гледам, пак ще се ходи на Азията нали??? Аре да земем да си измислим друго място щот това малко зе да ми писва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 A vyzrastovi ograni4eniq ima li? Ili vseki oligo e dobre do6al <{POST_SNAPBACK}> Ima ne trqbva da si pod 14 godini А и ако домъкнеш с теб някви мастии курви или каквито и да са няма да ти се разсърдим Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 Ima ne trqbva da si pod 14 godini <{POST_SNAPBACK}> Че от кога взе да създаваш правила? ОГРАНИЧЕНИЯ НЯМА!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 Че от кога взе да създаваш правила? ОГРАНИЧЕНИЯ НЯМА!!! <{POST_SNAPBACK}> само ако обичаш акъл не ми давай.Всъщност аз няма да идвам повече на тия срещи и ви пожелавам весели прекарвания Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 ...не обичам Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 Ima ne trqbva da si pod 14 godini А и ако домъкнеш с теб някви мастии курви или каквито и да са няма да ти се разсърдим <{POST_SNAPBACK}> Да не би да си на 14 и за тва 14 да е границата????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 Пипъл,тоя път без мен.Кофти стана но срещата съвпада с визитата ми извън града.Ако е през 2 седмици просто няма как да се видим отново защото на всеки 2 седмици аз съм извън града за събота и неделя.Пожелавам ви весело прекарване (вие си знаете останалото) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 Да не би да си на 14 и за тва 14 да е границата????? <{POST_SNAPBACK}> Не прекалено дърт съм и за тва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 Не прекалено дърт съм и за тва Edit: Да се *** в акъла....хем ми каза.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 31, 2005 Author Share Posted January 31, 2005 Ми то това е той, ако не се лъжа, с нов и доста подходящ ник... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.