__smirnoff__ Posted October 5, 2004 Share Posted October 5, 2004 е значи въпроса е решен. мача се гледа в кръчмата, като при протиучането на този процес се погълва нужнто количество алкохол и се създава настроение, и накрая по родните пловдивски улици започват да се правят разни глупости. Аз пак няма да пия и ще съм кротък като агънце Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 5, 2004 Author Share Posted October 5, 2004 Аз пък този път така ще се напия със Sprite, че ще трябва да ме носите до вкъщи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted October 5, 2004 Share Posted October 5, 2004 Пак си търсиш компания. Тва нарочно го правиш, за да може да те изпратим до вас Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 5, 2004 Author Share Posted October 5, 2004 Их, Бруте, не ме издавай бре... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted October 5, 2004 Share Posted October 5, 2004 Ще те изпратим, на гости ще ти дойдем и после няма да можеш да ни изгониш, докато разрушаваме dwelling-а ти Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted October 5, 2004 Share Posted October 5, 2004 Ще бием Алхимика, ако не дойде <{POST_SNAPBACK}> А, недей с лошо . Все така се случва, че на срещите (без първата) трябва да съм другаде, в смисъл извън града. Аз затова и не се записвам. Ако мога - идвам, ако ли не - никой не е длъжен да се съобразява с моя график.Иначе Тромпета не е зле като за такова мероприятие, само трябва да си затворим едното око (ухо) за чалгийцата, която вирее там. Но в крайна сметка основното е срещата. Като предимства на Тромпета може да се изтъкнат по-тънките цени и големите маси. Недостатъците са, че е в единия край на града, и ако има хора от Кършияка или Тракия например, им идва далечко. И другото вече го казах, малко ще е некомфортно за НЕлюбителите на чалга (абе, понася се, не е от най-върлата люта). Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted October 5, 2004 Share Posted October 5, 2004 хубаво сте я pin-нали, ама ако може и да се разчистват постовете от старите срещи, че ми се завива свят Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted October 5, 2004 Share Posted October 5, 2004 ov3rm4n ще се радвам ако пресъстваш на тази среща? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted October 5, 2004 Share Posted October 5, 2004 не ми обръщайте внимание, извинявам се... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted October 5, 2004 Share Posted October 5, 2004 ov3rm4n, ела да те видим бе. Само се крие. Пък и да пообсъдим методите за 'сваляне' на жени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 5, 2004 Share Posted October 5, 2004 im there! zna4i ot sabranata na burzo informaciika durja d aotbeleja 4e na po6tata 6te e nai dobre da se vidim a ne da se orientirvame po onaz karta... ako nqma saglasni da sa 4akame na po6tata togaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted October 5, 2004 Share Posted October 5, 2004 ако навиете DeZoeker и аз бих могъл да дойда 1000-ден пост, тц тц тц Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 5, 2004 Share Posted October 5, 2004 Аз няма да идвам.Сори,ама такъв е живота.Имам си ангажимент. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 6, 2004 Author Share Posted October 6, 2004 Факинг шит! Днес ми натресоха, че в събота съм сам на работа, цял ден...колегата щял да ходи извън Пловдив и нямало кой да го замести. И аз обирам парсата...кофти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 е последно кои ще ходим? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 е последно кои ще ходим? <{POST_SNAPBACK}> Vsi4ki koito se saberem v 18 chasa na poshtata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 Аз съм там, както казах. PSYCOSIS, не можеш ли да се разболееш от грип? veseo падна поразен, наистина внезапен shit е това, няма да можеш да идеш на работа.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 Vsi4ki koito se saberem v 18 chasa na poshtata <{POST_SNAPBACK}> А резервация с DHL ли ще правим? PSYCHOSIS, ти ми беше разправял едни филми, че за следващата среща работата няма да може да те спре и няма да е тя причината да не дойдеш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 Az moga da doida samo da va vidq. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 А резервация с DHL ли ще правим?PSYCHOSIS, ти ми беше разправял едни филми, че за следващата среща работата няма да може да те спре и няма да е тя причината да не дойдеш... <{POST_SNAPBACK}> E rezervaciata az shte ia naprava ama neznam za kolko 4oveka -vikam da vidim do petak kolko sha sme i nikav problem A e tam ima miasto za vsichki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 Проблем за резервацията е факта, че не се знае за колко човека ще е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 Аз няма да дойда. Тоя път да си кажа щото преди само ви лъжа че идвам пък йок. Сутринта имам изпит което няма да ми повлияе кой знае колко но довечера има мач на национала и пропускане няма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 Не разбрахте ли че там ще се гледа и мача. Имало 9874561237 телевизора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Slim Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 Mmmm chestno kazano S NAI - GOLQMO udovolstvie bih doshyl no se pritesnqvam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 6, 2004 Author Share Posted October 6, 2004 Вариантът да се освободя в петък беше колегата ми да поеме моите задължения. Като го няма малко трудно ще стане. Теди, повярвай ми , на мен ми е по-гадно, че няма да дойда, отколкото на вас. Все пак вие ще си се видите, а аз ще си седя сам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.