vinyl_master Posted April 19, 2017 Share Posted April 19, 2017 Ванка ти ако си наоколо мини, не сме се виждали години. Поне се видя кой ще черпи утре за колата Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 19, 2017 Share Posted April 19, 2017 Аз имам 20 лева от предната среща останали даже. Никога не забравям. Ще се изпият на среща от всички заедно. Резервирана е маса на мое име долу вън, покривът бил в ремонт. За 18,30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted April 19, 2017 Share Posted April 19, 2017 Ок там съм Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 19, 2017 Share Posted April 19, 2017 Облечете се. Утре ще е студено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 19, 2017 Share Posted April 19, 2017 Сака и китки да слагаме ли/. Мите, ако ше ми се правиш на пръчка ще те вкарам вътре. Всъщност не! Белким усетиш кво е да си разводач караул, мисир Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 19, 2017 Share Posted April 19, 2017 Алоууу, бираджиЙте - вий утре с таксита ли ще ходите дотам? Щото аз за повече от километър се яхвам на колата, а тоз Йегер чак сега го видях къде е на кънда-мънда... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 19, 2017 Share Posted April 19, 2017 Не, аз ще ходя с колата. Аз бира не пия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 19, 2017 Share Posted April 19, 2017 То пък да отидеш в бирария и да не пиеш бира някакси...тая вечер опитах една румънска, която не смятам да повтарям - уж няма царевица, ама почти като пиринско. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted April 19, 2017 Share Posted April 19, 2017 Аз съм на близо така или иначе Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 20, 2017 Share Posted April 20, 2017 То пък да отидеш в бирария и да не пиеш бира някакси...тая вечер опитах една румънска, която не смятам да повтарям - уж няма царевица, ама почти като пиринско. Ами какво да ти кажа, аз бира не пия по принцип. Дали съм в бирария или в зарзаватчийски магазин, ще изпия едно и също количество бира. Просто там искате вие. На мен не ми е любимо заведение. Вътре е като камбанария, страшно много ехти, почти не се чува, а храната им е предимно студена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 20, 2017 Share Posted April 20, 2017 Сака и китки да слагаме ли/. Мите, ако ше ми се правиш на пръчка ще те вкарам вътре. Всъщност не! Белким усетиш кво е да си разводач караул, мисир Много добре знам какво е да си разводач...или пък караул....или пък 6 месеца 24/7 охрана на разни интересни неща.... Студено е, вали дъжд, трябва ли да се мъчим навън? Аз нямам спомен да имат твърд покрив в градината, а само някакви покривала/чадъри, които не знам колко спират дъжда....Но до довечера може да спре да вали, поне такава е прогнозата....Както и да е.Не ми пречи, но няма да е приятно...не мрънкам за нищо....ако всички са съгласни - това е най-важното.... Пламене, аз ще ходя с градския транспорт... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 20, 2017 Share Posted April 20, 2017 На мен на 7 градуса температура също няма да ми е много комфортно вън. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 20, 2017 Share Posted April 20, 2017 Пламене, аз ще ходя с градския транспорт... Забравѝ...аз съм нежна душа. ...после нали трябва и да се връщаш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted April 20, 2017 Share Posted April 20, 2017 Ванка ти ако си наоколо мини, не сме се виждали години. Поне се видя кой ще черпи утре за колата Няма как да дойда. Имам други планове за довечера и не мога да ги променя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 20, 2017 Share Posted April 20, 2017 ЕСТЕСТВЕНО преместих резервацията вътре - няма да пушим и толкова. По-добре отколкото да ни тракат кайсиите Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 20, 2017 Share Posted April 20, 2017 Забравѝ...аз съм нежна душа. ...после нали трябва и да се връщаш... Аз ще те закарам до вас на прибиране, няма проблем. Мога да закарам и още двама. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 20, 2017 Share Posted April 20, 2017 Пламене с такси или с Ангел. Видене, благодаря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 20, 2017 Share Posted April 20, 2017 Благодаря за предложението, Ангеле...но бях прочел, че ще ходиш най-рано към 21 часа, а тази вечер ще се виждаме с дедото в новотела, а с него обикновено докато се разберем кога ще е там, пък като е в басейна не чува телефона...абе...знаеш го, така че предпочитам да не се съобразявам с някакъв час, а и ти да не се съобразяваш с мен. Ако събера мерак в тоя студ, мога да се метна по някое време на колата и да мина да изпия една кока-кола... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 20, 2017 Share Posted April 20, 2017 Благодаря за предложението, Ангеле...но бях прочел, че ще ходиш най-рано към 21 часа, а тази вечер ще се виждаме с дедото в новотела, а с него обикновено докато се разберем кога ще е там, пък като е в басейна не чува телефона...абе...знаеш го, така че предпочитам да не се съобразявам с някакъв час, а и ти да не се съобразяваш с мен. Ако събера мерак в тоя студ, мога да се метна по някое време на колата и да мина да изпия една кока-кола... Е, ти си иди с такси. На връщане ще те върна. Ако с дядото се оправите около 9, може да ми звъннете и ще мина да те взема и на отиване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 20, 2017 Share Posted April 20, 2017 Ако с дядото се оправите около 9... Абе ний с дядото можем да се оправим и по-бързо, ама той е женен, аз също, деца имаме и някакси не върви... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 20, 2017 Share Posted April 20, 2017 Не знам, аз не съдя хората. Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted April 20, 2017 Share Posted April 20, 2017 Аз ако свърша по-навреме, може да мина да цъкнем по някоя бира. Малко вероятно, ама надеждата умира последна, казват... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 20, 2017 Share Posted April 20, 2017 А аз... НЯМА да дойда! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 20, 2017 Share Posted April 20, 2017 Брутално велика вечер! Страшни сме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 21, 2017 Share Posted April 21, 2017 Мъхъм, пак го затворихме. Следващия път няма да ни вземат... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.